Hon tar över min kompis! Det är faktiskt min kompis och inte hennes…. – 4 kids and braids

4 kids and braids

Hon tar över min kompis! Det är faktiskt min kompis och inte hennes….

God kväll måndag!

Har ni haft en bra start på veckan?

Tilda fick med sin bästa kompis med hem från skolan idag. Hon hade sina skridskor med sig. Tjejerna ville så gärna ut och åka på sjön igen.

De hann leka en lång stund på isen innan det blev för mörkt.. Helt fantastiskt väder ute med bara någon minusgrad och alldeles lagom mycket snö.

Så glad för Tildas bästis.  De kan nämligen leka så bra alla 3 med henne och det blir liksom ingen konkurrens.

Trillingarna har ju börjat få fler och fler egna kompisar. Det går ju bra så länge man leker hemma hos kompisen men när man är här hemma blir det helt klart svårare att få leka ifred. Häromdagen blev Maja riktigt irriterad på Tea när hon tyckte att Tea tog över kompisen. Kompisen hade massa härlig energi medan Maja var trött. Mamma hon tar över min kompis. Det är faktiskt min kompis och inte hennes! Tea däremot hade som kompisen massa energi över. Vi har bestämt att så länge man är i sitt eget rum med kompisen så ska man få vara ifred det tycker vi är en bra deal. Sedan om man väljer att tex spela Wii ja då kan faktiskt dom andra också få lov att vara med. Alla mina tjejer är otroligt leksugna typ 7 dagar i veckan och vill ha övernattande kompisar typ varje helg.

Leka efter skolan någon dag i veckan tycker jag fungerar bra med det där med att sova över. Trillingarna har ofta svårt att komma ner i varv och det blir väldigt sent innan det somnas. Det har ju såklart mycket med att dom är många som ska ner i varv samtidigt

Står inför härliga utmaningar med det där med kompisar och att vara trilling. Oftast vill kompisen som kommer hit vara med dom alla 3….

Idag hade dom dock otroligt roligt alla 4!

Vore en dröm att ha ett hus som det på bilden med det tillhörande lilla båthuset. Jag hade kunnat tänka mig att ha bara båthuset också!

Till sommaren ska vi försöka skaffa oss en liten gummibåt och planera in flera utflykter på den lilla sjön. Vi bor verkligen bara några hundra meter från den där lilla sjön. Knasigt att man inte nyttjar det som finns så nära oftare.

De stannade för lite pulka åkningen på vägen hem så jag hann hem först. Varm oboy blev det då och sedan tacos till middag. Dom var mer än nöjda allihop!

Nu har jag hamna två soffan och där tänker jag stanna typ resten av kvällen. Vi ska leta ny serie att följa någon som sett Red Sparrow?

Önskar er alla en underbar kväll!

Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!

KRAM från mig

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. 4kidsandbraids

      Hej! Å ja du har helt rätt det är en film! Såg bara en liten stund. Tjejerna hade svårt att komma ner i varv. Får ge den ett nytt försök! Ha en fin dag!