4 kids and braids

Vem av trillingarna har fått glasögon?

Hej torsdag!

inlägget innehåller adlinks

Hoppas allt är bra med er!

Ni som följt mig vet att det oftast dyker upp ett blogginlägg här vid 20 på kvällen. Min tanke är att det även ska dyka upp ett litet tipsig inlägg här måndag- fredag mitt på dagen. Vad tror ni om det?

Vad skulle ni vilja bli tipsade om?

Idag blir det ett litet klädtips inlägg!

Ni är många som frågar om en av tjejerna har fått glasögon. Det har ingen av dom. Jag fick dock läsglasögon förra sommaren. De började låna mina men det är ju styrka i dom så jag fick hitta en lösning. På H&M har dom glasögon med klarglas så det fick bli ett par sådana som kan användas istället. Det är oftast Tilda som använder sina. Ni hittar hennes här kostar 79 kr.

Ni är många som frågat vart Mollies tröja kommer ifrån. Det är ju då min tröja och jag köpte den på rean på Stadium. Den är dock slutsåld men finns några ex kvar på rean som luvtröja. Finns även i helvit med luva hos Stadium 549 kr ni hittar den här.

Skärpet kommer från Lindex 149 kr ni hittar det här likaså byxorna bootcut modell.

Om ni älskar PolarnOPyret får ni inte missa deras kollektion limiterad rand.

Tilda har byxorna på sig här. Dom kombinerar med färglada tröjor eller som på bilden har Tilda valt en grå. Ni hittar kollektionen här. 

Själv är jag så sugen på att uppdatera min garderob.

Vill ha ett par nya mörka Levis jeans typ sådana här.

Finns hos Ellos 1099 kr. 

 

Stickade tröjor som den här får också gärna flytta hem till mig. Vill ha färg i vår och har ju bestämt att gult är den färg jag vill ha mer av. Denna tröja ser även lite hemma stickad ut. Min mormor var så otroligt händig så hon skulle kunna skapat den. Finns i 3 olika färger finns hos Cubus  299 kr å ni hittar den här. 

Så gillar ni inlägget? Vad vill ni att jag tipsar om ?

Tryck gärna på hjärtat!

Ha en fortsatt härlig dag så ses vi ikväll!

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.