4 kids and braids

Hon bara skrek av frustration…

God kväll onsdag!

Inlägget innehåller adlinks.

Hoppas allt är bra med er!

Vår dag började med att vi typ försov oss. Ja om man nu kan kalla att man försover sig när man väljer att trycka på snooz istället för att kliva upp. Jag var sååå trött imorse och det har jag varit hela dagen. Tea och Tilda skuttade snabbt upp som vanligt. Vi fick dock vänta på de 2 andra som var tröttare än mig.

Tea ville komma iväg och blev irriterad direkt när det inte gick så fort som hon ville. Hon vill gärna komma till skolan typ 10 minuter innan hon börjar så att hon hinner hänga lite med kompisar. Det slutade med att hon typ stod och skrek i hallen VI KOMMER FÖRSENT!!! JAG VILL ÅKA NU!!! Hon hade messat Micke i bilen han som alltid kommer 10 minuter för tidigt till allt. Pappa imorgon skjutsar du mig. Mamma bara säger att vi kommer i tid…

När man ropar till någon gå upp nu och svaret blir kommer. När man fått det svaret ett antal gånger ja då vill man typ ge upp. Det där med eget ansvar? Beundrar familjer med fler barn än oss. Frustrationen som uppstår när man måste anpassa sig efter varandra.

Vi kom i alla fall i tid till skolan dock tror jag inte Tea hann hänga som hon ville.

Tea och Tilda som går upp i tid på morgonen de tycker att jag borde ha tid att fixa deras hår typ varje morgon. Ni är många som frågar efter enklare uppsättningar som inte tar så lång tid så jag tänkte passa på att bjuda på några tips.

Här har jag bara flätat håret i fram i 2 vanliga flätor. Sedan dragit bak dom och fäst dom med en rosett. Ni hittar helt underbar rosetter hos Hoppiloo  ni hittar dom här. 

En vanlig inbakad fläta med ett enkelt sammetsband som rosett. Den här färgen är gulgrön och hittar dem hos Ellos. Finns i flera olika färger 6 mm bred kostar 37 kr för 10 m

 

 

Sammetsband 6 mm, längd 10 m

 hittar dom här.

En enkel lägre tofs där jag snurrat håret runt snodden. Man tar några slingor av håret drar några varv runt och så fäster man under med en hårnål.

Här har jag fäst ytterligare 2 snoddar i tofsen och dragit hår runt för att gömma snoddarna.

Jag älskar att fläta och fixa med våfflat hår. Det blir så mycket volym på håret och en enkel tofs blir så mycket mer när det är våfflat.

Jag använde mig av en Babyliss multistyler Netonnet 469 kr ni hittar  här.

. Babyliss MS21E

Kan göra både små och stora lockar, våfflat, vågigt och platt.

Trillingarna hade haft en bra dag i skolan förutom lite vanligt tjafs. Dock inte med varandra. Mollie hängde med en kompis efter Milan träningen. Hon hade blivit intervjuad idag av en tidning angående fotbollen. Hon tycker verkligen att det är riktigt roligt även fast det tar på krafterna och att hon är lite extra trött.

Tea frågade mig efter skolan har jag någon träning idag? Nej svarade jag. Va skönt svarade hon då. Någon sekund senare finns det någon allmänhetens åkning öppen nu? Nej tyvärr inte åååå. Men mamma det finns ju en is nere i Nynäs. Blev en liten utflykt jag Micke och Tea. Tyvärr var det massa snö å isen men Tea lyckades åka lite ändå.

Pappan fick agera strålkastare med en pannlampa!

Vi försökte dra undan lite snö med skorna men det gick så där….

Själv skulle jag tränat innebandy kväll men kroppen sa nej så det blir soffhäng i stället. Trillingarna spelar Roblox med en klasskompis så vi har hunnit se några avsnitt av Manifest. Har ni sett serien? Ett annan tips Hemma igen SVT play! Har jag nämnt att jag älskar serier!

Önskar er alla en underbar kväll!

Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget.

KRAM från mig

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.