4 kids and braids

Jag åldras….

Go kväll lördag!

Hoppas ni alla haft en fin dag!!!

Våran började med sovmorgon så skönt. Efter frukost fotade vi inför ett samarbete. Tror alltid att det ska gå så himla snabbt. Hade tänkt runt 30 minuter efter lite drygt 1 1/2 var vi tvungna att bryta då tjejerna skulle på kalas. Vi hann alltså inte klart. Behöver lägga till typ 1 timma in i planering.

Skjutsade trillingarna till kalaset. Tjejernas kompis mamma erbjöd att tjejerna kunde stanna medan jag åkte med Micke och Mollie till hennes match. Gissa om tjejerna blev glada. Det drog dessutom ut på tiden så det blev ett 5 1/2 timmas kalas för tjejerna. De hade nästan hållit sams hela tiden. Vi har haft sååå roligt mamma!!!

Mollies match blev riktigt spännande. Hon gjorde 2 assist till sin bästa kompis. Så kul att se hur de hittar varandra när de kör matcher både i fotboll och framför allt innebandy. Det stod 2-1 när det var 10 minuter kvar då lyckades Nynäs dra på sig 2 utvisningar en 2 minuters och en 5…. Alltså det var så galet spännande in i det sista. Det slutade trots allt med vinst!

Nu har vi hämtat upp tjejerna och ska vidare till våra underbara vänner för att hänga med dom en stund. Nu ringde kompisen de varit på kalas hos Tildas bästa kompis. Tilda hade på högtalaren och jag hör kompisen säga jag saknar dig redan!!!

En lördag med fullt upp. Jag älskar det men jag känner samtidigt att det är lite jobbigt. Om jag ska erkänna så känner jag hur jag verkligen åldrats de sista åren. Började arbete på förskola för 4 år sedan heltid och nu så här efteråt skulle jag nog inte jobbat så mycket. Den sista tiden var jag verkligen helt slut och jag tror att det hänger lite kvar. Jag försöker tänka mig för men samtidigt vill jag så himla mycket. Jag vill se och uppleva saker med tjejerna. Älskar att se när de utövar sina sporter och se på matcher. Mollie spelar match imorgon också men då har jag bestämt mig för att stanna hemma med trillingarna.

Kroppen har också börjat förändras. Jag ser sämre har fått läsglasögon, jag har en himla massa mer krämpor än tidigare och jag blir trött mycket snabbare. Jag är liksom lite känd för att vara fylld med energi. Jag märker även på mitt sätt att vara att jag börjar bli äldre. Hänger absolut inte med i dagens teknik och igår när jag skulle uttala något på engelska blev det helt fel. Lite så där jag tyckte om min mormor när jag var liten. Så idag skulle Mollie hjälpa mig att sminka mig lite granna. Hon tycker det är jätteroligt mamma du måste försöka blunda lite mjukare det blir liksom lite rynkigt annars.

Jag tycker inte att det är jobbigt att åldras med mitt utseende snarare att jag är så mycket tröttar och inte orkar lite mycket det är jobbigt. Ska försöka tänka mer på mig själv och mitt välmående under våren men det är inte så lätt! Hur gör ni? Har ni några bra tips att komma med?

Önskar er alla en underbar kväll!

KRAM från mig!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Vill bara säga att dina blogg är underbar att läsa! Roligt att följa er vardag m.m.
    Jobbar du fortfarande på förskola fast deltid eller gör du något helt annat nu?

    1. 4kidsandbraids

      Hej!
      Tack snälla du!
      Planen är att bli att starta eget i slutet av januari men eventuellt komplicera med förskola på deltid!

  2. Cissi J

    Håller med dig. Kände det när jag fyllde 40 att det tar mer på kroppen o man blir tröttare. Jag är 44 nu. Jobbar heltid inom skolan o frita. Men mina barn är 17 o 24 så jag kan njuta o ta det lugnt. Jag har blivit lugnare o mår bättre när barnen är större o jag kan tänka mer på mig själv. Kram Cissi

    1. 4kidsandbraids

      Tack! Skönt att man inte är ensam. Alltså nästan på dagen hände det något….
      Finns lite mer tid för återhämtning kan jag tänka mig!
      KRAM och tack för din fina kommentar!