4 kids and braids

Sämsta dagen ever…. med drömmar om bättre

Go kväll torsdag!

Samarbete med Önskefoto.

ALLTSÅ DET ÄR FREEEDAG IMORGON!!!

Jag var med och lämnade tjejerna imorse. Stämde av med att allt var ok innan jag lämnade dom.

Efter skolan skjutsade jag Maja till en kompis medan Tilda hade en kompis med sig hem.

-Idag var nog sämsta dagen ever i skolan berättade Tilda när de kommit hem. Så många i klassen som inte kan vara tysta och läraren hade tröttnat till slut….  Ordinarie lärare var sjuk och de hade en vikare. . Hade inte klarat av att vara lärare ett beundransvärt yrke!!! Tänker att det tar några dagar för alla att komma tillbaks till rutinerna igen eller vad tror ni?

Själv har jag redan börja längta efter både sportlov och sommarlov. Vi har börjat spåna lite på vart vi vill resa i sommar. Vi har pratat om Grekland och även husvagnssemester i Sverige. Har ni semesterplanerna klara redan? Förra årets semester var en riktig höjdare. Då bilade vi ner med husvagn nästan så långt man kan komma nära den spanska gränsen. Vi var faktiskt över på dagstur till Spanien. Målet med den resan var Biarritz. Så många härliga minnen! Så härligt att drömma och planera nästa resa!

Något som jag är helt värdelös på är att framkalla bilder. Mollie har ett album från när hon är liten men inte dom andra…. Känner lite dåligt samvete för det men det är en plan att ta tag i det nu under våren. för vet ni jag har faktiskt redan börjat. Det första albumet blev ett album med bilder från vår resa 2018.

Bilder gör sig helt klart bättre i en bok en på ett USB minne. Visst gör dom?

Har ju en dröm om att någon gång göra en flätbok.

Här är trillingarnas uppsättningar på bilden.

Boken som jag framkallat kommer från Önskefoto. Med koden TRILLINGAR får du 30% på alla deras fotoböcker fram till den 4/2 länken dit hittar du här. Finns mer info på mitt Instagram,

Nu ska jag inta soffan med trillingarna medan Micke skjutsar Mollie till innebandyträningen.

Tryck gärna på hjärta om ni gillar inlägget.

Önskar er alla en underbar kväll!

KRAM

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Vi har planerat att åka till Västkusten 1 vecka och ha med oss vårt äldsta barnbarn som fyller 6 i april. Vi hade tänkt ta med oss hela dotterns familj, men S ville åka själv med mormor & morfar ❤️ Så så får det bli. I semptember åker jag och maken en vecka till Rhodos för avkoppling och ladda så man har energi för hela långa hösten.

    1. 4kidsandbraids

      Men å hur mysigt att få egentid med mormor och morfar bästa semestern ju!!!
      Å låter som ett toppen upplägg för hösten. Har aldrig varit på Rhodos!
      Ha en fin kväll och tack för ditt inlägg!