4 kids and braids

Önskar jag kunde lova….

God kväll onsdag!

 

Ja så var då jullovet slut. Tjejerna lyckades faktiskt somna i ganska så ok tid igår kväll. Värre var det med mig. Fastnade i ett redigerings program. 3 timmar satt jag. Värsta är att det blev inte bra så de där timmarna var helt bortkastade….

När telefonerna ringde imorse ja vi var visst fler som ställt dom ja det var ju inte så att någon av oss hoppade upp direkt. Eller ja pappan hoppade upp några timmar tidigare än oss. Han verkligen älskar sitt jobb och han kan tycka att veckans första dag kan vara den bästa när han får åka och jobba.

Vi kom upp i alla fall och det tidigare än vi brukar göra. Vi hann både fixa lite hår och göra smoothie till frukost. Har ni några nyttiga och goda smoothie tips att dela med er av? Vi gör oftast bara på yoghurt och frysta bär. Jag tar handväskan idag till skolan sa hon när de andra tog ryggsäckarna.

Tjejerna var riktigt taggade på skolan och de var tom lite spralliga i bilen.

När skolan var slut ringde de och de ville testa sina busskort. Det hade börjat 2 nya tjejer i klassen och de skulle åka buss tillsammans hem. Sedan tog det en liten stund och då ringde de igen. Mamma kan du hämta oss. Mollie följde med en kompis hem.

Blev en liten fika när de kom hem. Ja jag måste erkänna att det där med sockerstopp gick lite si så där. Vi har beslutat att bara äta godis på lördagar och typ bara fika på lördagar dock undantag idag. Det får duga gott så!

Det hade hänt en incident i skolan idag. Någon hade ljugit och hittat på något som inte var sant. Äldre elever som betedde sig fel. Så glad att lärare reagerar. Funderar på om jag ska vara med tjejerna imorgon i skolan eller om det räcker att mentorerna agerat. Vill finnas där men blir det bättre om mamman är där???  Blir så frustrerad av att inte kunna finnas där för tjejerna men ändå så glad att de kan prata för sig och att de vågar säga ifrån. Det är en stor skola och jag vill verkligen att tjejerna ska känna sig trygga. Ja det vill vi väl alla. Önskar bara att jag kunde lova tjejerna att det finns gränser på hur andra människor beter sig men det vet jag ju inte. Jag kan inte lova!

Nu har jag och Micke hamnat framför tvn. Mollie försvann upp till sitt rum efter att ha ätit lite middag. Trillingarna har energi så att de skulle kunna driva en mindre stad eller större för den delen. De kör någon Challenge i trappan. Då har ändå Tea och Maja varit ute och kört lite egen träning i garaget. Under tiden var Tilda uppe i sitt rum och körde FaceTime med en kompis. När jag gick upp och kollade till henne så sov hon…När jag lyckats väcka henne tittade hon på mig med stora ögon å jag somnade när jag pratade med bästisen. Bekräftat från kompisen hon somnade mitt i samtalet 😉

Nu ska jag fortsätta redigera eller jag ska börja från början. Sedan ska jag även börja sortera bland alla foton har ingen ordning alls. Ska visa vad jag tog tag i strax innan jul. Skriver mer imorgon!!!

Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget.

Önskar er alla en underbar kväll!

KRAM från mig!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lilian Axner

    Oja Tilda slocknade mitt i samtalet.
    Evelina kom ner å visade mig en sockersöt tjej som sov så sött

  2. Elsa Jernberg

    Gud va roligt att alltid ha nån att ”leka”med hemma, jag har själv en tvilling då vi spelar lite spel osv men tänk när man är tre, är ju en dröm!?❤️Fast det är ju många som inte har nån tvilling osv elr syskon alls, då ska dom som har nåt syskon,tvilling elr trilling vara gla för att man alltid har nån att ”leka” med!❤️ Älskar att läsa din blogg och alla inlägg så roligt!

    1. 4kidsandbraids

      Ja det är verkligen en bonus! Ibland blir dom ju såklart trötta på varandra men oftast så är det dom riktigt bra kompisar!
      Tack för din fina kommentar! 🙂

  3. Jessica

    Om ni gillar lakrits är det så otroligt gott med lite lakritspulver i smoothien! ? Samt att lägga lite isbitar i mixern. Så fräsht!