Vi fick bryta…. – 4 kids and braids

4 kids and braids

Vi fick bryta….

Go kväll tisdag!

Alltså frågade du mig igår hade du fått svaret ett längre jullov. Idag svarar jag  det blir superbra med skola imorgon!

Blev en hemma dag idag! Hade tänkt spela spel hela dagen. Blev tjuv och polis i typ 5 minuter och sen en runda med TP innan vi fick bryta. Maja och Tea är båda ganska så starka ibland och när båda vill en sak….. Jag som såg framför mig hur vi satt och spelade i timmar och det var just den stunden de skulle komma ihåg från jullovet 😉

Tilda och Maja kom sedan till ro efter några timmar genom att sitta och spela Roblox medan Tea klättrade runt på möblerna hemma så rastlös.

Mollie hade en kompis som kom över. De tog bussen ner till Nynäs en sväng. Det där med att vänja sig vid att dom börjar bli stora… Det är så himla härligt när de klarar sig själva men ändå! Sedan så åkan det plötsligt också hända att trillingarna fixar middagen. Maja gjorde egen guacamole och stekte köttfärs. Tilda och Tea fixade det andra. Alltså tänk om de kunde börja gilla laga mat!!!!

Så imorgon bitti ringer telefonen vid 7… Alltså hur ska vi komma upp? Återgår ni också till rutinerna imorgon? Eller har ni redan kommit igång?

Medan Tilda satt och spelade idag så filmade jag lite uppsättningar. Har fått frågan flera gånger om både inbakade och utbakade. Jag ska försöka övertala Mollie att försöka hjälpa mig med att redigera dom till ett längre klipp. Vad tror ni om det?

Har ni önskemål om några håruppsättningsklipp får ni gärna lämna en kommentar. Ska jobba mer på dom nu i vår!

Det här är frisyrer man kan ha om man har både långt och  lite kortare hår.

Istället för att fläta flätorna hela vägen ut så avslutade jag där det inte fanns något mer hår att fylla på med. Då blir det som tofsar som avlsut. Blev 2 matchande orangerosetter.

Det här är en inbakad fläta där jag bara har fyllt på hår från höger.

Utbakade med samma avslut..

De

Denna uppsättning är och en utbakad fläta bara att jag tagit större omtag och dragit ut den mer.

Den här kom aldrig med på film men ville testa en uppsättning jag sett. på Youtube. Det är en uppättning där jag först gjorde 3 tofsar i nacken. Flätade dom och snurrade upp och fäste med hårnålar.

Nu ska jag byt hall. Sitter och skriver medan Tea har konståkningsträning. Mollie kör innebandy samtidigt men slutar en timma senare. Micke kör också innebandyträning så Maja och Tilda hänger med mig. Maja hoppar hopprep och Tilda kör TIK TOKS och båda vill ha min fulla uppmärksamhet.

Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!

Önskar er alla en härlig kväll och sov så gott när det blir dags!

KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Malin

  Åh vad jag längtar till dotterns hår växer ut så man (förhoppningsvis) får göra flätor. Tyvärr har hon väl ärvt min tunna hårväxt, hade hoppats på sambons tjocka fina hår!! Snart 2,5år men inte speciellt långt hår än, likt sina kusiner..

  1. 4kidsandbraids

   Hej! Mina tjejer hade heller nästan inget hår när de var små. Speciellt inte Mollie. Sedan helt plötsligt fick hon så tjockt hår fast ingen av oss har det!
   🙂