4 kids and braids

Du älskar inte mig mamma….

Hej lördag kväll!

Har ni haft en fin dag?

Vi började våra med en ordentlig sovmorgon till strax efter 10 men så var vi ju vakna ganska så sent i går kväll också.

Efter sen frukost bestämde vi oss lite hastigt för att åka till en närliggande ishall. Vår hemma hall var inte öppen. Tea ville så gärna testa sitt nya huvudskydd innan träningen hon hade nu ikväll. Det var massa åkare på isen men Tea kunde ändå åka runt och testa både lite hopp och piruetter. Jag och Tilda gjorde henne sällskap på isen.

Medan Micke, Maja och Mollie väntade på oss utanför lyckades Maja göra illa knät när de körde kull. Tur att man har en storasyster som orkar bära en stund.

Sedan blev det en lunch och lite blominköp innan vi åkte hemåt igen.

Jag behövde Mollies hjälp inför ett kommande samarbetsinlägg så vi tog fram studiolampa, kamerastativ och fixade iordning. Vi hade så himla roligt medan vi höll på. Inser hur mycket mer teknisk hon är än mig helt otroligt förstår inte hur hon lärt sig allt. Hon var först inte så sugen på att fixa men medan vi höll på erkände hon att det faktiskt var himla roligt att hålla på! Så roligt att förena nytta med nöje och få lite egen tid tillsammans!

Det är nog den största utmaningen i mitt liv som förälder att kunna räcka till och ge alla egen tid med mig.

Igår när vi var och körde lite jullovsaktivitet tennis och badminton så hade Mollie en kompis med sig. Maja hängde mycket med dom och spelade badminton. Tilda och Tea hängde med varandra och så dök det upp en kompis som dom spelade med.

Hade lovat Mollie att hon skulle få käka subway med sin kompis efteråt. Maja följde med och skjutsade dom. Jag frågade då Mollie om det var ok att Maja följde med! Tjejerna älskar verkligen när de får hänga med Mollie och hennes kompisar. När Mollie sade ja blev Maja så himla glad.

Tilda och Tea som hängde kvar och spelade med pappan hade kört klart när jag kom tillbaks. Dom blev lite avis på Maja fast dom inte direkt sa det rakt ut. Men jag märkte det.

När vi hämtat upp de andra 3 och åkte hemåt blev de avis på varandra när alla ville sitta i fram med mig i bilen. Jag hade sedan tänkt att jag och Tea skulle åka till ishallen (blev ju dock i dag istället) men hon ville inte just då hon var trött.. Maja skulle få hänga med Mollie och Emma en stund hemma också. Då frågade Tilda om inte jag och hon kunde göra något bara vi 2. Vi pratade om det och då helt plötsligt blev Tea rastlös. Kände bara att hon hade fått sin chans och det sade jag till henne. Då blev hon sur på mig. Efter många om och men åkte jag och Tilda iväg bara vi 2. Jag behövde hämta upp ett paket och så skulle Tilda lämna tillbaks ett par byxor. Vi fick en riktigt mysig stund jag och Tilda. Såg lyckan i hennes ögon när hon fick min fulla uppmärksamhet i omklädningsrummet på Lindex när jag bara kunde fokusera på henne. Blev en fika och en tur förbi affären också. När vi kom hem körde vi Wii allihop.

Eftersom man bara kan vara 4 spelare frågade jag Tea om hon och jag skulle vara i samma lag. Hon satte sig i mitt knä. Då ser jag att Tilda tittar konstigt på mig. Frågar vad är det för fel. -Du skulle spelat med mig ju! -Du älskar inte mig mamma….. Hon menar det ju såklart inte det vet jag men hon vill verkligen ha massa egen tid med mig.

Vi fortsätter spela. Micke och Tilda delar på en sittpuff och jag och Tea på en annan. Maja står lite längre bort. Helt plötsligt börjar hon sjunga på låten I’m so lonely I’have nobody to call my own….

Tea ramlade efter några minuters träning ikväll så det blev ett kort träningspass. Hon är dock ok nu! Blev så rädd och så ledsen efteråt att det var bara till att åka hem.

Nu ska vi käka hemmagjorda räksmörgåsar och leta efter en film!

Önskar er alla en härlig kväll!

Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!

KRAM från mig!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.