4 kids and braids

Ville inte går ur bilen….

Go kväll torsdag!

Alltså mitt lilla hjärta! Så stor ibland och så liten ibland.

Strax innan jul gjorde Tea tävlingstestet i konståkning. När hon klarade det fick hon möjlighet att byta grupp. Det är ett stort steg från 3 is +1 fys pass i veckan till 5 is och 2 fyspass. och många nya träningskompisar som hon inte riktigt känner. Hon har inte åkt lika länge som de andra i den nya gruppen. Hon får dessutom åka endast med huvudskydd nu om hon vill. Vi tänkte beställa ett men julen kom emellan och vi hann inte få hem det tills idag så hon visste att det var bara hon som skulle åka med hjälm.

Hon var laddad innan vi kom ut till bilen men när vi satte oss i bilen blev hon alldeles tyst. Förstod på henne att hon var nervös. Trillingarna är ju så vana att ha varandra när det kommer till många nya utmaningar att ställas inför Nu ville dom andra 2 inte ens följa med utan ville hänga hemma…

När vi kom fram till ishallen ville hon inte går ur bilen. När vi kom in i hallen och hon skulle värma upp ville hon att jag skulle hänga alldeles bredvid. Hon fick erbjudande om att låna ett huvudskydd men ville hellre ha hjälmen. Trodde först  inte att hon skulle gå ut på isen så nervös var hon. Jag hjälpte henne på med skridskorna lämnade henne med de andra  och gick upp och satte mig.

Det var ett utmanande ispass för henne med många nya övningar. Såg dock att hon blev väldigt peppad av de båda tränarna. När de åkt färdigt och vi gick ut mot bilen sa hon. Mamma det var så roligt. Tränaren sa att den här gruppen passar mig och att de andra har gjort övningarna massa fler gånger än mig. Mamma jag vill gå i den här gruppen det vill jag!

Mitt mamma hjärta tyckte att detta var lite jobbigt. Men jag känner ju mina barn och ibland kan man behöva utmana sig själv. Hade hon inte velat åka hade hon absolut inte behövt. Nu känns det dock riktigt bra och jag ska inta soffan med ett fruktfat JAG VILL DOCK HA GODIS! förstår inte hur jag ska klara mig hela januari utan…

Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!.

Å måste passa på att fråga er! Om ni fick välja något att förändra i ert hem något som inte skulle vara så komplicerat att ändra men ändå skulle göra stor skillnad. Vad skulle ni förändra då? Min grej kommer på bloggen imorgon!!!!

KRAM på er och ha en underbar kväll!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johsefine

    Som vanligt blir jag tårögd när jag läser vad du skriver. Du och din familj asså. Älskar er ⭐️ Så himla modig hon var som gick ut på isen ?

    Att ändra på något, hm … måste vara att måla om! Eller förresten – mitt nästa projekt är att slipa och betsa köksbordet! Kram

  2. Eva Karlsson

    Va hon är modig- trots sin nervositet så går hon ändå ut på isen och tränar med sina nya träningskompisar- de var starkt.gjprt ?- hon är ju superduktig på att åka/ göra piruetter mm. Kram till er ??

  3. Clara Larsson

    Vad modigt av Thea att våga testa nya gruppen trots allt nytt, och vilken jättefin Salcow hon hoppade! Det var många pass per vecka på hennes nivå, men då är hon säkert redo för tävling snart. Kul att läsa detta på morgonen innan mina barns sista lägerdag för detta lovet! Ha det fint!