4 kids and braids

Housetour både bilder och klipp

Hej torsdag!

Hoppas allt är bra med er!

Här är det kompislek som gäller! Trillingarna hade 2 kompisar här igår och dom sov även över. Tildas rum fick utrymmas och göras om till ett enda stort sovrum!

Det tog en liten stund innan de lyckades komma er i varv allihop. Att sova flera stycken på en luftmadrass och när man inte riktigt kan ligga stilla. Det uppstår liksom ett ljud som gör att det blir ännu svårare att somna typ….

Trodde på en lång sovmorgon men de hade ställt alarm på telefonerna för att kunna hinna leka så mycket som möjligt idag också!

Nu är de igång och kör WII. Jag har satt på mig lurar och hamnade här framför datorn. Celine Dion på högsta volym! A New Day  Has Come min absoluta favorit!

Mollie och Micke är på en liten shoppingtur. Mollie ville ha nya jeans och Micke hade något ärende han behövde göra. Pratade precis med henne och de var på väg hem igen. Mamma sa hon glatt det blev inga jeans men jag köpte en förlängningssladd… Ja kanske ska hänga på nästa gång….

Ni är många som frågat om vi inte skulle kunna ha en housetour! Så idag tänkte jag bjuda in er!

Att filma och klippa ihop tar tid. Tog lite hjälp av Mollie. Vi är absolut inga proffs men om vi övar och övar blir det säkert bättre och bättre!

Min tanke med året är att fokusera mycket på frisyrer och försöka få till några håruppsättningsklipp i månaden. Sedan även något skoj Youtube klipp med tjejerna 1 gång i veckan. Vad skulle ni vilja se i ett sådant klipp? Tänkt att ni faktiskt ska få vara med och bestämma tema på klippen. Sedan blir det även fortsatt inredning och vardagsliv här inne på bloggen.

Men nu kör vi en housetour!

Vi kikar in hos Mollie:

Maja:

 Tilda:

Tea:

Vi spanar in badrum både uppe och nere:

Vardagsrum:

och kök:

Så till den riktiga houstouren filmade med mig och tjejerna hittar ni här:

Nu ska jag fixa lunch till ett gäng hungriga barn. Mollies kompis kom precis så nu är det 6 barn här!

Önskar er en underbar dag!

Gillar ni inlägget tryck gärna på hjärtat!

KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Katrin

    Ni har de så himla mysigt inrett hemma hos er! Älskar de ? vart har ni köpt knopparna som sitter på byrån i hallen? ☺️