4 kids and braids

Luskollen med Paranix

Till våren kommer jag tillsammans med Paranix tipsa er om de bästa tipsen för att undvika löss. Allt från produkter till olika håruppsättningar!

Har ni haft löss någon gång? Det har vi….. Ett par gånger tom!  Jag hade aldrig löss som barn och mina tjejer hade hunnit börja skolan innan de blev drabbade. Vid ett tillfälle lyckades jag och alla tjejerna få löss samtidigt! Min första och enda gång och det tackar jag för! Vi upptäckte det precis innan ett kalas.. Vill ni läsa mer om just den händelsen kommer ni kunna göra det här på Luskollen inom kort.

Paranix har många olika produkter, en del som tar bort löss och en del som skyddar mot lusangrepp. Ni kan läsa om mer om de olika produkterna på luskollen som ni hittar här.

Vi har fått möjligheten att testa en produkt som heter Paranix Protection. Det är ett schampo 2-i-1 . Det både skyddar och gör rent håret kan användas från 2 år. Det både luktar gott och är enkelt att använda. Bara schamponera in och låt det verka i 3 minuter innan du sköljer ur. Så fort du får info om ett lusutbrott i förskolan eller på skolan är det bara till att börja använda schampot. Sedan använder du det så länge utbrottet pågår eller minst 2 veckor.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.