4 kids and braids

2018 TV program, direktsänd TV och 5318 km i bil med husvagn på släp

Go kväll söndag!

Sista dagen på året imorgon! Känns surrealistiskt på något sätt för jag har lite svårt att hänga med!

Känns som att december liksom bara försvann!

Så en tillbaka blick på året så här näst sista dagen på året.

Vilket år vi har haft!

Januari:

Maja började träna tävlingsförberedande dans och gjorde sin första discotävling i juni. Pausade nu i höst och testade balett istället. Återstår att se hur det blir i januari.

 

Mars:

Hej det här är från produktionsbolaget Mastiff. Vi undrar om ni skulle vilja vara med i ett tv program som handlar om trillingar. Vi började inspelningarna i april med underbara Nicole som filmade med filmkamera och så filmade vi även mycket  själva.

April:

Vilken upplevelse det blev. Det var såklart oerhört nervöst inför inspelningarna. Den största utmaningen för mig var att lyckas få till mina syncar med Nicole. Jag stakade mig, pratade alldeles för mycket och för fort.

En av tjejernas häftigaste upplevelse under inspelningarna var helt klart att få träffa Daniel Norberg!

Juni:

Inspelningarna pågick under några veckor och vi var klara samma dag som tjejerna hade skolavslutning då vi hade fotografering med superfotografen Peter Knutson.

Programmen finns att se på TV4 play.

Det man lovade innan inspelning och det som sändes på TV blev precis som utlovat!

Vi spelade in en video till Musicaly med fotbollstema i slutet av juni. . Vi fick förfrågan om att göra ytterligare en i samarbete med Stadium. Vi gjorde Samir och Viktors Hands up för Sverige. Samir delade klicket och det fick över 1 miljon visningar på hans instagram..

Det blev totat 3 VM klipp Hands up klippet dök även upp på en tysk sportkanal i samma klipp som Anders Bagge.

Juli:

Vi gjorde vår längsta bilresa med husvagn 2649 km enkelväg. Här en campingplats utanför Amsterdam på vägen ner även på denna camping som det sista klippet spelades in.

En av de häftigaste upplevelserna på resan båtturen runt Fort Boyard.

Biarritz var en upplevelse och vi hade några helt fantastiska dagar!

Sista natten blev det dock det värsta ovädret jag var med om och jag vet inte om jag någonsin varit så rädd.

Augusti:

Trillingarna började spela fotboll så vi hade 4 fotbollsspelande tjejer.

Oktober:

Oops det blev trillingar sänds på TV. Märklig känsla att höra sin egen röst och se sig själv i reklampauser och i ett tv program.

November:

Vi får förfrågan om att vara med i direktsänd TV….  Nyhetsmorgon.

Har tagit med några av alla händelser vi varit med om detta år. Det har varit ett helt fantastiskt år på många sätt men för mig också lite tufft. Jag var tvungen att inse att jag inte var någon superkvinna för några månader sedan och jag kämpar på. Jag är trött emellanåt otroligt trött men det blir bättre och bättre!

Jag ser verkligen fram emot det nya året som väntar! Vi har massa planer på olika saker vi vill förändra i vårt liv och det återstår bara att se hur vi kommer att lyckas!

Nu ska vi fortsätta se Bäst i Sverige serie med Adam Alsing. Har ni sett den? Finns på kanal 9. Han ska tillsammans med Glenn Strömberg utse Sveriges godaste räksmörgås. Den som vinner ja den har vi bestämt att vi ske åka och testa i sommar!

Önskar er alla en underbar kväll!

KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Therese

    Du är en super kvinna Karin!! Alla blir vi trötta och man kan inte hålla igång hur mycket som helst!! Så länge man har hjärtat på rätt ställe och försöker uppfostra sina barn till bra medmänniskor så gör man mer än tillräckligt ❤️❤️❤️❤️
    Sen lägg på alla sporter ni har och 4barn!! Du är en Powerkvinna!! Tro aldrig något annat!!