4 kids and braids

Klipp med över 1 miljon visningar!

Go kväll fredag!

Alltså hur tänkte vi. Vi åkte till ett köpcentrum idag mitt på dagen! Hitta en parkeringsplats utmaning nr1. Att stå i lång kö utmaning nr 2. Komma ut från parkeringen den största utmaningen av dom alla. Alltså huuur mycket folk. Så himla glad att vi inhandlat alla julklappar och att dom ligger inslagna under granen!

Jag ville köpa en ny kalender inför 2019 och så skulle vi kolla upp ett presentkort som jag fått.

Tea och jag har varit en sväng i ishallen. Tea hade sitt sista träningspass innan lite jullov. Nu har vi käkat middag och jag ska avklara lite städ innan det blir soffan resten av kvällen.

Har ni haft en bra dag!

Tänkte avslöja lite angående årets juklipp till Instagram och Tik Tok. (Vi gjorde ett jul och nyårsklipp till Tik Tok förra året och delade även på vårt instagram.)

I somras fick vi äran att göra klipp åt Stadium när Sverige deltog i fotbolls VM. Vi gjorde en dans till Samir och Viktors Put Your hands up för Sverige Klippet fick över 1 miljon visningar när Samir delade den på sitt instagram konto! Ni hittar klippet här 

Göra dansklipp har blivit lite av trillingarnas grej. Ibland gör storasyster koreografi, ibland dom själva och det händer även att jag är med och hjälper till.

Nu ska ni mina fina bloggläsare få gissa vilken låt vi valt att spela in klippet till. Ni ska även få vara med och bestämma om det ska publiceras den 22/12  eller den

23/12 kl.19.30. Ni ska få en ledtråd till låten om jag säger poppis grannlandslåt 2018…

Nej nu är det dags att ta tag i lite måste grejer!

Önskar er alla en underbar kväll!

Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!

KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.