4 kids and braids

När dom 2 enäggs har 39.4 i feber båda 2….

Go kväll lördag!

Hoppas ni alla har en fin helg!

Här blev vi ju attackerade av baciller eller i alla fall Tea för snart en vecka sedan. Feber som kom och gick och en riktigt besvärlig hosta som nu äntligen börjar bli bättre.

I torsdagskväll blev även Tilda och Maja sjuka. Vi hängde framför  tvn hela dagen. På kvällen när vi skulle kolla temp på Tilda och Maja stannade termometern på 39.4 på dom båda, Jag dubbelkollade både 1, 2 och 3 gånger…..

Trillingarna somnade på soffan allihop vid 22 tiden för att sedan vakna igen efter någon timma. Blev en sen kväll men det gjorde inget vi hittade en säsong av tårtslaget som vi inte hade sett.

När dom väl somnat igen blev jag bara väckt av Tea som hostade till någon gång. Imorse när vi kommit upp kollade vi tempen igen och då hade dom 28.2 båda 2….

Vi har ju trilllingar men de är inte enäggs alliop utan det är Tilda och Maja som är det. De är sedan 2 äggstvillingar med Tea. Har ju svårt att se att det skulle ha något med saken att göra att de blir sjuka med exakt samma febertemp men lite märkligt är det allt eller hur???

När dom var mindre var det oftast så att om en blev sjuk blev alla sjuka men kan inte minnas att det var så här exakt .

Ganska så lika var dom dock eller vad tycker ni?

Jag fick förresten göra en förlossningsintervju för några dagar sedan och om n skulle vilja läsa den hittar ni den på Vi med barns hemsida och ni hittar inlägget här.

Idag skulle Tea varit med på konståkningsavslutning och deras julshow men eftersom hon varit sjuk hela veckan så fick hon stå över den. Dock åkte vi bara jag och hon och sov showen. Riktigt mysigt med lite egentid.

Imorgon var tanken att vi skulle julbakat och tagit in en gran men det får vänta några dagar till. Jag vill att alla ska vara pigga och orka vara med.

Kvällen nu kommer fortsätta att spenderas framför soffan. Vi har precis sett The Princess Switch riktigt fin film tjejerna gillade den nu ska vi se den nya teknade Ferdinand filmen. Har ni sett den?

Önskar er alla en underbar kväll!

Om ni gillar inlägget tryck gärna på hjärtat!

Kram och ha en fin kväll!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.