4 kids and braids

My babydolls underbar 8 barnsfamilj

Go kväll torsdag!

Har ni haft en glad lucia?

I samarbete med Stadium publicerade de idag ett klipp som vi filmat. En tolkning av ett luciatåg i rörelse Joint the movement som är ett av Stadium ledord.

Ni hittar klippet här.

Tänk att man har så att man kan fixa ett eget litet lucia tåg. En annan tjej som också kan det är fina Satu 8 barnsmamma som driver instagramkontot My Baby dolls. Ni hittar länk längre ner i inlägget. Ett konto jag verkligen rekommenderar er att följa.

Lämnade 2 barn i skolan och hade 2 barn hemma. Teas hosta blir bara värre och värre dock ingen feber på hela dagen. Mollie hade ont i magen igår så hon fick vara hemma idag. Nu på eftermiddagen har Tilda fått feber… Slutet av terminen och nedtrappningen i skolan och att träningarna slutat då passar bacillerna på. Tea hade flera träningspass denna veckan som hon tyvärr inte kunnat gå på. Det är avslutnings show på lördag och det är nog inte så troligt att hon kan vara med på den…

Det föll lite snö idag och Tea ville gå ut en sväng. Vi skulle ändå plocka in lite små grangrenar då vi skulle pyssla gransnöflingor.

Vi har en granhäck runt vår tomt. Vi plockade det längst ut på gran grenarna. Satte ihop ändarna mot varandra med lite tråd. och sedan fäste jag en rosett över.

Tea såg bilder av sådana här granflingor häromdagen i en tidning när vi var hos läkaren. Sådana vill jag pyssla sade hon. Dock fick jag göra det mesta pysslet själv…

Haft lite samtal under dagen idag med Mollie. tänker var det så mycket som snurrade i mitt huvud när jag var i hennes ålder. Sådan oro för så mycket sådant som jag troligtvis inte hade en aning om. Vissa saker vet jag inte ens vad jag ska svara på. Försöker lugna henne och säga att det troligtvis aldrig kommer att hända. 4 tonårstjejer ja det kommer bli spännande. Det där med att räcka till….

Jag skulle vilja passa på att tipsa om ett härligt bloggkonto. Vi är kollegor här inne hos Loppi/ Vi med barn. Fina Satu och hennes skatt på 8 barn.

Hennes äldsta är 10 år och den yngsta är strax över 1 år. Hon och hennes man har 5 tjejer och 3 killar varav 2 av dom är tvillingar. Hon delar med sig av sin vardag.

Hon är otroligt imponerande att följa. Tänker jag hade fullt upp med att gå med mina 4 till simhallen hon drar dit själv med hela sitt gäng. Hon delar även ett av mina stora intressen nämligen flätor och håruppsättningar. Vi bor inte så långt ifrån varandra och det vore otroligt skoj att träffas någon gång utanför den här världen.

Så vill ni följa en blogg fylld av härligt familjeliv och massa kärlek så in och kika

här hos underbara Satu. Vill ni följa henne på instagram hittar ni henne här. Såg precis att hon lagt ut bilder på sitt egna luciatåg så in och kika på bloggen!!!

Nu ska jag försöka komma i säng. Har 2 hostiga tjejer som ska sova bredvid mig i natt. Huvudet högt och vattenflaskan redo.

KRAM på er och sov så gott när det blir dags!!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.