4 kids and braids

Du tvingade mig…

Go kväll tisdag!

Haft Tea hemma idag också. Blev ett besök på vårdcentralen. Dom tog både halsprov och CRP. Det visade inte på något utan det är ett virus hon har fått. När dom skulle sticka i fingret frågade läkaren vill du sitta här på britsen eller i mammas knä. Tea tittade på mig och så pekade hon på mig. Hon satte sig i mitt knä och så lade hon sin hand i min. Å vad jag älskar sådana stunder.

När de andra tjejerna kom hem efter skolan eller ja hem och hem jag fick hämta dom. Tilda hade glömt sitt busskort hemma så det fick bli hämtning käkade vi mellis tillsammans.

Tilda ville sedan ha håret fixat inför fiolkonserten. Lockar med uppsättning av luggen var önskemålet.

Fotade lite hemma medan hon övade på låtarna.

När jag var klar med henne ville dom andra 2 också få sina hår fixade. Tea ville ha en tofs med lockar och Maja ja henne fick jag testa en ny uppsättning på.

Kommer bild längre ner i flödet.

När vi var klara var det dags att åka mot kulturskolan och Lilla Jultons konserten.

Följde med Tilda in. Märkte hur spänd hon var och nervös. -Du kan gå nu mamma sa hon helt plötsligt.

Fick allt lite julfeeling där när jag Maja och Tea satt och lyssnade. Tilda och 3 andra körde 4 låtar på fiol tillsammans.

Hon såg så otroligt lycklig ut där på scenen.

I finalnumret fick alla komma fram och sjunga tillsammans.

På vägen ut hann jag fota Majas frisyr också.

På vägen hem åkte vi förbi innebandy hallen och hämtade upp Mollie som hade träning.

Blev en bild på alla 3 tillsammans också. Har ni någon favorit. 1 -2 -3

När vi kom hem ville Tilda hjälpa mig med att fixa middagen. Hon stannade upp och tittade på mig. -Mamma på riktigt tack för att du tvingade mig!

Tänkte efter en stund vad hade jag tvingat henne till…. Tilda fortsatte ja du tvingade ju mig till att vara med konserten och det är jag så glad för. Jag hade så himla roligt mamma riktigt roligt. Vi har tittat på film jag fick sjunga hela låten i Coco, Vi fikade på pepparkakor och så sprang vi i trappor så man kan typ säga att jag har tränat också. Under konserten hängde de som inte uppträdde tillsammans med bland annat några av hennes killklasskompisar. -Så jag vill säga tack mamma. Du kanske ska tvinga mig oftare!

Kände dock att jag inte var riktigt överens med henne om att jag hade tvingat henne. Vi hade samtalat om det och kommit överens om att hon skulle vara med när hon fick förfrågan. Är så himla stol över henne att hon vågar. Hon är ingen människa som vill stå i centrum. När trillingarna var små kröp hon alltid undan när de andra showade. Hon ville absolut inte vara med. Så att hon gör det hon gör att stå där på scenen ja det är stort!

Nu blir det till att hänga en stund på soffan innan läggdags!

Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget.

Önskar er alla en fin kväll och sov gott när det blir dags. Ni som läser det här på på morgonen hoppas ni sovit gott och att ni får en helt underbar onsdag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. 4kidsandbraids

      Hej Jessica! Tack snälla du. Använder en locktång från Babyliss. Ska försöka sätta ihop ett hårinlägg vad jag använder för produkter!