4 kids and braids

Att våga vara nöjd med sig själv

Go kväll söndag!

Alltså vilken helt fantastisk em och kväll jag haft!!!!

Det är tyvärr så sällan jag tar mig tid till att umgås med vänner men idag så gjorde jag det. En av mina finaste vänner heter Erika! Jag lärde känna henne när våra stora tjejer gick på förskolan. Vi bokade biljetter till Pernilla Wahlgrens show i höstas och idag var det dags.

Pernilla var en av mina stora idoler när jag var liten och vid ett tillfälle vid en skolshow när jag gick i 9:an fick jag sjunga Picadilly Cirkus på en föreställning.

Showen Kort, glad och tacksam bjöd på så många härliga skratt. Gänget som hon hade med sig på scenen var otroligt proffsiga!!! Alltså vilka tolkningar de genomförde. Gillar ni som jag schlagers och vuxit upp med de stora schalger stjärnorna så gå och se showen!!! Vi såg den på Cirkus.

Efter föreställningen var vi och käkade middag i Gamla stan. Massa härliga tankar om livet och framtiden och om våra barn.

Jag har många tankar om det år som kommer år 2019. Jag vill införa nya rutiner inte bara för mig själv utan för hela familjen. En del i den här planen är att jobba med mig själv. Att våga vara nöjd med sig själv!!! Försöka komma igång och röra på mig bli gladare och må bättre. Jag har valt att inte skriva så mycket om det men det var en tuff vår i våras och det har tagit ett tag att försöka komma tillbaks. Är inte helt tillbaks ännu men jag tror att jag kan ta mig dit.

Att lyckas ta en selfie på sig själv och faktiskt tycka att den är ok är inte lätt för mig. Den här bilden tog jag innan jag åkte in mot storstan och den är helt utan filter.

Jag mitt i livet!

 

Det är mycket tankar som snurrar i mitt huvud emellanåt och det är mycket tankar om att just vara nöjd med sig själv och det man presterar. Vill att mina tjejer ska växa upp med ett gott självförtroende och att de ska vara nöjda med sig själva. Det är här och nu vi lever och det är något jag ska försöka tänka på! Häromdagen fick vi en förfrågan på Loppi om ett samarbete under 2019. Jag tänkte direkt att jag är både för gammal  och har inte kropp till det där..Vad är det som säger att man inte har det egentligen? Varför är man så hård mot sig själv. Vi är alla olika och vi duger så himla bra som vi är! Sedan handlar det ju såklart om att man ska vara trygg i det man tar sig an och att man känner sig trygg med det!

Nu är det snart dags att försöka komma i säng. Ytterligare något jag behöver jobba med. Sova mera!

 

Vill passa på att tacka er för alla fina kommentarer och alla hjärtan ni ger mig. Det betyder så otroligt mycket! Hoppas att i vill fortsätta hänga med oss här och stötta oss med lite tips under det kommande året.

Året är ju inte slut ännu och vi har fortfarande mycket kvar av det här året. Kommande vecka väntar julkonsert och konståkningsshow för Tea.

Men nu säger jag god natt och sov så gott eller god morgon och ha en underbar start på den nya veckan!
Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget.

KRAM

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Vilket härligt minne du gav mig nu :-)! När du stod där på Cabarén och sjöng Picadilly så stod jag i kören bakom :-)! Det var tider det! Duktig var du!!!

    Å du, du duger mer än väl och du är beundransvärd! Fortsätt vara den du är!

    Kram Jenny

      1. Jenny

        Ja men tänk vad roligt det skulle vara och se!!! Jag älskade Cabarén!!! Vi får forska i det helt klart ?!
        Kram kram!

  2. Tina

    Intressant inlägg ?
    Jag tycker nog att jag var hårdare mot mig själv innan jag fick barn. Nu hinner man inte riktigt reflektera lika mycket ?
    Jag tror de allra flesta av oss är hur bra som helst som mammor och pappor. I mina ögon är inte den bästa föräldern den som ser till att barnen har mest aktiviteter. Även barn behöver ju slappa och bara få vara ?
    Mvh Tina
    http://www.nouw.com/ettriktliv

    1. 4kidsandbraids

      Hej!
      Så sant det du skriver. Kan ibland känna av en aktivitetsstress. Vi ser dock till att dom hinner slappa och bara få vara också!
      Om dom fick välja i alla fall 2 av dom skulle dom utöva sin sport 7 dagar i veckan!
      Önskar dig en fin dag!