4 kids and braids

Gratis julbord….

Go kväll lördag!

Alltså vilken fullspäckad dag det blev….

Vi bokade julbord för vi ville äta det tillsammans med tjejerna i år. Hittad dessutom ett julbord där det var gratis för barn. Dock vet jag inte om jag tycker att det är värt pengarna.  Jag blev typ mätt direkt och tjejerna åt bara några köttbullar och lite potatis. Dock käkade de massa knäck… Det var väldigt mysigt och otroligt fint uppdukat och allt såg verkligen hemgjort ut så värt upplevelsen var det trots allt! Kan rekommenderas bara det att det är tråkigt att lägga ut massa pengar när vi inte äter något.

När jag bokade julbordet hade jag glömt att Mollie skulle spela fotbollscup på andra sidan Stocholm. Att det dessutom dök upp ett konståknigspass inför en julshow för Tea ja det fanns inte heller i planen.

Så summan av dagen det blev lite mycke. Cupen gick inte så bra heller det blev 3 förluster och en oavgjord match. Tufft när det inte riktigt går vägen.

Bjuder på lite bilder från dagen som ändå blev en dag med några mysiga stunder. Fick med oss Maja på cupen medan Tilda och Tea var hemma med mormor. Mysigt att få lite egentid med bara en av tjejerna. Tror det är lite nyttigt också för dom att få vara ifrån varandra en stund och få lite egentid. Vet inte hur många gånger Maja sa å detta är så mysigt å då satt vi typ bara bredvid varandra i en stor gympasal och tittade på fotboll i nästan 4 timmar!

Välbesökt del!

Trillingarnas uppsättningar för dagen. Mollie ville hellre sova än att gå upp lite tidigare 😉 Har ni någon favorit? Skulle bli så glad om ni ville lämna en kommentar!

 

Majas?

Tildas?

Teas?

En bild från cupen också våran nr 15

Nu tänkte jag inta soffläge!

Imorgon ska jag träffa en helt underbar kompis. Vi ska in till Stockholm och se en show!!!

Berättar mer imorgon!

Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!

KRAM från mej!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. 4kidsandbraids

   Såå mysigt! Bästa stället!!! Tjejerna lekte kurragömma där nere för att uppleva gamla minnen. Här mammma gömde sig Anders!!! God jul till er alla!!!

 1. Isabel

  Hej!
  Vad otroligt duktig du är på att göra flätor/uppsättningar.
  Jag jobbar inom vården och måste ha håret uppsatt. Tillslut blir man less på vanlig hästsvans. Jag är inte jättebra på flätor. Skulle inte du kunna visa exempel på lite enklare flätfrisyrer men som ändå är enkla att få ihop på morgonen?

  1. 4kidsandbraids

   Hej! Tack snälla du för din kommentar! Ska försöka tipsa lite mera om enkla frisyrer!!! Ha en underbar dag!!!