4 kids and braids

Ingen julkänsla alls….

Go kväll torsdag!

Allt bra med er?

Här är allt fint. Försöker febrilt leta efter någon form av julkänsla men nepp den är verkligen helt pust väck. Kände lite så här förra året också. Vet inte om det är för att jag har så mycket annat jag skulle vilja bli klar med. Om det kanske hindrar mig från att pyssla och julfixa. Vi har några granar på köksbordet det är typ allt på nerevåningen.  Sedan är jag otroligt trött har nog aldrig varit så här trött som jag är nu. Spelar självklart också in.

Kan också vara så att den här hösten har gått så oerhört fort att jag inte riktigt fattat att det faktiskt är mindre än 3 veckor kvar till just själva julafton. Vi är typ nästan klara med tjejernas julklappar har några små grejer kvar. Vi har dragit ner på det i år och ska göra saker tillsammans istället. Sedan är det ju också så att tjejerna får saker när dom behöver dom.

Som igår då fick dom lite extra pengar. Dom bestämde redan i tisdags kväll att dom ville åka ner till stan efter att de slutat skolan. De ville ha med sig några kompisar. Å så blev det. De tog tåget efter skolan och så gick de och käkade Subway med efterföljande fika. Jag blev uppdaterad med mess när de klev på tåget och när de klev av. Sedan kom det lite mess om pengar på kontot och att det var fel på kortet… Fel och fel ja det kan man ju kalla det när det inte finns pengar så det räcker.

Dom hade i alla fall toppen kul. Känner att jag har lite svårt att släppa iväg dom men dom är ju ändå 3 stycken så dom kan ju hjälpas åt att hålla koll på varandra.

Vi samtalade lite om det idag när vi käkade middag. Jag råkade nämna att dom messade väldigt många gånger. Då fick jag en tillsägning av Tea det är ju bättre att messa massa gånger än ingen gång alls. Å hon har ju helt rätt Var bara att jag tyckte det blev lite mycket när vi började komma upp i typ 15 mess….

Just nu sitter tjejerna och väntar på att Micke och Mollie ska komma hem från Mollies innebandyträning. Vi ska lussefika och kolla på kalendern innan läggdags Kanske kan hitta julfeelingen i en lussebulle eller 2….

Något som är jul för mig i år är sammetsband och jag bara älskar den här lite roströda färgen som jag använde till Teas hår. Älskar det lite enkla med en liten rosett.

I den här uppsättningen som är en 4 stranded braid with a ribbon låter mycket bättre på engelska. Använde sedan en bit av samma band för att dra som ett diadem avslutade med en rosett.

Nu ska jag fixa lite måsten innan soffläge.

Om ni har några julfeelingstips får ni gärna dela med er!!! Ska fortsätta leta själv också!

Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!

KRAM på er och ha en underbar kväll!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. L

    Hej! Vad jobbar du med? Angående julfeeling så får jag det av juldofter. Hyacinter,pepparkakor och sådant. Har ett pepparkakshus på köksbordet och det gör att hela köket doftar jul.