4 kids and braids

Ibland måste man våga

Go kväll torsdag och snart god natt!

Den här dagen har gått i ett rasande tempo. Trillingarna hade en kompis med sig hem och det lektes medan Mollie hängde kvar med kompisar efter skolan-.

Strax före 17 åkte vi tillbaks till skolan för öppet hus. Alla tjejerna har haft läsvecka och idag fick vi ta del av vad de pysslat med. Trillingarna hade arbetat med en bok som heter Svarta Kängor. De hade fått färglägga papper i form av just kängor och gjort ett träd av dem,. Mollies läsgrupp hade läst Första flickan skogen möter. Gruppen hade gjort iordning ett rum i form av en spökrunda. Rummet man gick in i var helt nersläckt och så fick gå runt som  i en bana i rummet.  Det hoppade fram barn som skrämdes. det drogs i mina fötter och mina armar Jag lyckades dock skrämma Mollie istället för att bli skrämd själv….

Efter öppet hus åkte jag med Mollie till hennes innebandyträning. Avkoppling de lux!!!

Nu ikväll har jag och Maja fixat lite mer i hennes rum. Det kommer nog inte hinna bli helt färdigt till helgen då det saknas lite lister och lite annat fix men målet är att komma nästan hela vägen. När Majas rum är klart ska vi försöka dra igång ute i hallen. Det ska målas och fixas och sedan ska vi försöka se om vi lyckas få till ett golv.

Imorgon ringer telefonen lite tidigare än vanligt. Jag ska in på ett möte i Stocholm. Förhoppningsvis har jag en spännande vår att se fram emot. Det kommer bli tufft och slitigt men jag hoppas samtidigt att det kommer bli så otroligt roligt. En del av min framtidsplan har jag redan påbörjat att börja blogga på ett större forum och det känns otroligt bra att planen började här hos Loppi. Jag kommer som det ser ut nu bli egenföretagare i januari!

Jag har ett helt team som stöttar mig så jag hoppas att det ska gå bra!

På kvällen sedan blir det tjejkväll då pappan i familjen ska på julbord. Lördagen ska Mollie sälja fikabröd utanför den lokala Ica butiken sedan innebandymatch. Tea har konståkningsträning nästan samtidigt. På söndag ska vi eventuellt gå och se den nya Sune filmen.

Ikväll var det min tur att fixa middagen.. Blev dock Micke som fick ta hand om den biten då jag drog till innebandyhallen istället. Blev till tjejernas stora förtjusning toast!

Nu ska jag dock försöka släcka ner för dagen. Borde sovit nu!!!!

Tryck gärna på hjärtat om ni gillar!

Kram på er! Sov sött och dröm härliga drömmar!!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Thessan

    Så glad för dig och dina framtidsdrömmar. Vet att allt kommer att bli toppen eftersom det handlar om dig, ditt engagemang och passion. Du å ditt crew är grymma, Kram å ha en bra dag!!!