4 kids and braids

Balett uppsättning

Go kväll måndag!

Hoppas ni alla haft en bra start på veckan. Tea har blivit förkyld så veckan började med vab.

Maja har tränat balett. Enligt hennes tränare går det framåt på tåskorna. Mollie har varit på knärehab och även där går det åt rätt håll. Hon fick göra något test och ho lyckades hoppa långt på båda benen. Fick tips om att friidrott kanske skulle kunna vara hennes grej. PRECIS det jag försökt intala henne sedan hon var liten. Hon har testat 2 gånger men gillar det inte. Det där med individuell sport är inte hennes grej.

Vi har precis käkat middag. Den första ut i vår nya middags familjeutmaning var Tea .Hon valde att göra korv och pommes frites så det blev kvällens middag. Imorgon är det Majas tur. Lutar åt kyckling med ris och currysås!

Nu ska vi ägna lite tid åt övervåningsprojektet med fix i Majas rum. Får se hur långt vi kommer. Målet är att få så pass klart att vi kan flytta in lite möbler. Återstår att se!

Hann göra en frisyr på Maja innan hennes träning. Man har typ fram till kl.15.30 på sig om man ska kunna ta en bild med dagsljus. Dessa tagna runt 15.15 och det har redan börjat mörkna lite granna.

Denna frisyren är en inbakad fläta i luggen som jag flätat hela vägen. En tofs med en donut. Spred sedan ut håret och satte en snodd över. Håret som blev över flätade jag till en fläta som jag drog runt själva donuten. Flätan från luggen fick sedan gå ner över bulle och fäste den med några hårnålar.

Har ni några frågor om frisyren bara lämna en kommentar!

Önskar er alla en underbar kväll!

Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget 🙂

KRAAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna

  Älskar alla dina håruppsättningar! Så fina och ibland har jag tur att få testa på mina tjejer. Ser gärna mer beskrivningar och videos. ??

  1. 4kidsandbraids

   Hej Johanna!
   Tack snälla för din kommentar! Önskar att jag hade mer tid till videos kanske kommer! Har tur som har 4 tjejer att öva på! 🙂

 2. Carolin

  Du är sååå himla duktig på fina frisyrer. Önskar att jag oxå kunde.
  Hur lyckas man så att flätan börjar direkt i luggen och inte blir platt där om du förstår vad jag menar ?

  1. 4kidsandbraids

   Hej Carolin!
   Tack snälla du!
   Jag delade först upp håret så att jag bara hade typ luggen att arbeta med. Drog bak allt annat hår till en tofs. Sedan gjorde jag e inbakad fläta som jag drog ut så att den fick lite volym. Man kan även tupera håret lite innan så att den inte ligger helt platt. Man kan även fästa flätan i donuten med en hårnål då kan man också få till lite volym.Man får bar inte dra den en så hårt.
   Svårt att beskriva med ord…
   🙂