4 kids and braids

Skridskodisco ute en bättre lördagskväll

Go kväll lördag!

Hoppas ni alla haft en härlig lördag!

Det första hon sa när vi satte oss i bilen igår kväll efter hennes träning mamma vi måste åka på allmänheten såkning imorgon. Jag måste träna på Moahawken och ytterskärsbågar mamma!

Tea har ju tagit alla LEO märken som det heter i konståkningen. Efter dom är avklarade väntar sedan ett tävlingstest. Det testat kommer kanske under våren för henne och det hon behöver öva mer på är bland annat dom 2 sakerna. Imorgon när det är just allmänhetens är vi dock upptagna. Tilda och Maja har dansavslutning imorgon och med det dansuppvisning. Förstår inte vart den här terminen tagit vägen….

Micke lyckades hitta ett ställe in mot Stockholm som har skridskodisco på lördagkvällar…

Dagen idag började med lite sovmorgon eller vi låg och vilade allihop. Morgonpigga Tea vaknade tydligen 1 minut över 7 enligt henne själv.

Efter sen frukost åkte vi till innebandyhallen för match för Mollie. För 2:a matchen i rad fick hon en ny position som hon aldrig spelat tidigare back. Inte helt nöjd med det. Svårt att spela på en position man inte är van vid. Matchen slutade 2-2. Var så galet spännande det sista kunde lika gärna blivit en förlust.

Efter matchen käkade vi lunch. Lite häng framför tvn blev det sedan innan vi packade skridskor och varm oboy och åkte in mot Stockholm för lite skridskodisco.

Massa människor på isen men ändå så himla mysigt. Så fint fixat med både blandad musik och några som stod och grillade korv och hamburgare.

Mollie ville inte åka så hon, Micke och Maja som frös gick en promenad medan vi andra 3 åkte vidare. När vi efter en stund också gav upp och packade oss därifrån hittade vi de andra 3 på en fotbollsplan bredvid. De hade hittat en boll och var i full gång med att spela fotboll. Vi hängde på så det slutade med att vi körde match allihop.

Ett fantastiskt avslut på en fin dag med massa härlig frisk luft.

Tänk att saker man gör inte behöver kosta någonting å ändå kan man ha så himla mysigt och roligt!!

Skridsko discot är på lördagar kl.18-21 vid Kärrtorps IP strax söder om Stockholm.

Nu har vi bäddat ner oss framför tvn och kollar på film. Transylvanian 3 har ni sett den?

Önskar er alla en härlig kväll och sov sött när det blir dags!

Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget 🙂

KRAAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.