4 kids and braids

Jultröjor med blink

Go kväll tisdag!

Inlägg samarbete Jultröjbutiken.

Hade tänkt blogga tidigare men jag fastnade i läxläsning med en av tjejerna.. Dom har suttit flera gånger vid flera tillfällen med en SO läxa. Det är ord som de ska kunna betydelsen av. som tex kompassros men orden går bara INTE in…. Till slut efter många om och men så tog jag fram datorn och förklarade med bilder då äntligen trillade poletten ner. blir fursterad och dom också när det dom ska lära sig inte liksom går in.

Tisdagar är den kvällen där alla tjejerna har fritidsaktiviteter.Tea har konståkningsträning, Tilda och Maja street och Mollie innebandy. Jag fick hänga på både Teas träning och sista timman på Mollies. Har skrivit det förut kommer säkert skriva det igen finns inget mer avkopplande. Man bara typ hänger och är.

Efter skolan hann vi fixa med ett samarbete med JultröjbutikenDet blev ett klipp till TIK TOK som Mollie fixade tillsammans med tjejerna. Hann också ta några bilder. Klippet får ni se imorgon kväll på Instagram!

Ibland får tjejerna var med och besluta när det kommer till samarbete. Detta var något som de sade ja till direkt. Tea fick tröjan med blink, Tilda fick bli paketet och Maja en tomtenisse!

Teas underbara tröja har små ledlampor som blinkar.

Ni hittar tjejernas jultröjor här. 

Denna veckan är det 20% på hela deras sortiment. Tjejernas diadem och Majas näsa kommer från samma ställe. Finns även tröjor till vuxna.

Mamma nu när vi fotat kan vi ha do till skolan imorgon? Tycker vi kanske väntar till 1:a advent i alla fall eller vad tycker ni?

Imorgon efter skolan ska vi eventuellt åka till Bauhaus och köpa plankor. Projektet övervåning ska fortsätta. Vi har aldrig riktigt blivit klara där uppe efter att vi flyttade in. Rummet vi ska fixa efter Majas rum är som en större hall. Rummet har snedvägg, 5 dörrar och en nedgång till en trappa. Inte helt lätt att få till. Vi har dock en plan.

Majas rum som vi slipade och oljade häromdagen ska stå och torka i 6 dagar till. Känns lite som ett evighetsprojekt faktiskt. Sedan ska det tråkigaste jobbet enligt mig fixas jobbet med både golv och taklister.

Rummet ska annars få ha samma färgsättning som tidigare. Det blir grått, svart och lite rosa. Ska se om jag inte kan knåpa ihop ett inlägg

Nej nu väntar sängen på mig!

KRAAM på er och sov så gott!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.