4 kids and braids

Dom smög ner…

Go kväll måndag!

Inlägg innehåller adlinks.

Hoppas ni alla haft en riktigt härlig dag!

Min har varit trött riktigt trött. Tänker tidigt i säng typ snart så kanske det blir lite piggare imorgon.

Tilda och Tea följde med en kompis hem efter skolan och Maja fick hänga med mig. Hon hade balett träning och kunde därför inte hänga på och leka. Vi 2 skjutsade Mollie till hennes knä rehab. Det går framåt och nu kommer hon bara behöva gå 1 gång i veckan fram till jul. (Hon har ju gått 2 gånger i veckan under en period). Vila och knäövningar har gjort att hon inte alls har lika ont längre!

Maja var inte alls sugen på att gå på baletten men det är uppvisning på söndag så jag tyckte att hon borde gå. Hon har redan bestämt sig för att inte dansa balett nästa termin. Det där med balett mamma det är inte riktigt min grej. Hon går i funderingarna på att ge tävlingsdansen ett nytt försök men har inte bestämt sig ännu. Hon har även en kompis som eventuellt skulle vilja tävla disco i par med henne.

När vi alla landat hemma och vi käkat middag skulle trillingarna göra sin SO läxa. De fick gå in i sina rum. Maja som då inte har något hängde i badrummet. Det tog typ 10 minuter innan vi hörde att alla 3 hängde tillsammans och hjälpte varandra.  Tänker att de borde vara lite trötta på varandra  och att det kanske vore skönt att få lite egentid en liten stund men de gillar verkligen inte det. Dom trivs tillsammans. Nu var det ingen svårare läxa utan bara några ord de skulle kunna lära sig betydelsen av så det kändes ok för denna gången. Vi har ju annars pratat om att det är viktigt med att få fokusera på egenhand utan att de stressar upp varandra.  Blev nästan lite full i skratt hur de smög ner och typ viskade tillsammans.

Julen närmar sig med stormsteg. Vi har börjat planera våran och den när nästintill spikad. Lyckades nästan få till alla julklappsinköp igår. Vill inte skriva för mycket men kan säga att i år blir det mer praktiska grejer sådana grejer vi vet att tjejerna behöver. Sedan såklart någon liten rolig grej också. Tanken i år som de 2 tidigare åren är att vi ska prioritera att vara tillsammans och då blir det liksom en del av julklappen. Lyckades få med en liten jullapp till mig själv i kundkorgen. Vill ni tjuvkika så hittar ni min julklapp till mig själv här.

Förra året spenderade vi julen i Göteborg med ett besök på Liseberg. Året innan var vi på Högfjällshotellet och åkte skidor. Planen i år blir nog en jul inne i Stocholm med julbord och juldagsbio. Tittade på julbord för oss allihop och det är inte gratis direkt. Ett ställe dit vi gärna skulle vilja gå ja det skulle kosta oss över 2500 kr….

Får se om vi kan leta vidare och hitta något annat. Eller käka hemma det funkar ju också!

Har ni påbörjat era julklappsinköp? Har ni bestämt hur ni ska fira er jul?

Nu ska jag leta lite kul julpyssel innan jag släcker ner för dagen. Den här stjärnan gjorde jag och Maja tillsammans förra året.

Glasspinnar och lim var det som behövdes och ganska så mycket tålamod!

Bi började med att göra själva mitten på stjärnan. Sedan satte vi på uddarna och sedan själva strålarna.

Har ni något tips på något kul pyssel? Det får gärna vara enkelt och gå ganska så snabbt.

Nej det där med tidig läggdags… Skärpning!

KRAM och sov sött!!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.