4 kids and braids

Från 2 till 6 i familjen på 1 år och 8 månader

Go kväll lördag!

Lade ut en bild eller bilder blev det på vårt instagram idag. Bilder på trillingarna när de var nyfödda och när de var bara några månader gamla. Idag är det nämligen Världsprematur dagen. Trillingarna föddes i vecka. 34+4.

Vi hade inga nappar med oss hade inte en tanke på det. Personalen hade dock ett lager och gav dom var sin.. Här en 2 dagars Tea. Ganska så stor napp…

Det har gått över 10 år sedan den där dagen i april. Skulle ni vilja veta lite om vår livsresa innan trillingarna och de år som har passerat. Vår familj växte från 2 till 6 på mindre än 1 år och 8 månader. Lämna gärna en kommentar i så fall. Har ni några frågor om tjejernas uppväxt bara fråga på! Kan jag göra ett inlägg med vår berättelse samt svar på era frågor.

Har ni haft en bra dag annars?

Våran har varit bra men gått alldeles för fort. Började dagen med att lämna Tilda hos en kompis. Sedan åkte vi andra vidare mot Ekerö 7 mil bort för att titta på Mollie som skulle spela innebandymatch med sitt lag. Hon har vilat från alla matcher den här säsongen då hon har ont i sina knä. Det känns dock som att det går åt rätt håll och hon blir faktiskt bättre. Blev en match med korta byten för henne. Matchen slutade med vinst. Riktigt roligt men ännu bättre att hon inte hade speciellt ont efteråt. Efter det blev det ett lunchstopp och ett besök hos tjejernas farmor och farfar.

Vi håller jul på med massa projekt här hemma och ett av dom större är våran övervåning. På vägen hem stannade vi på Bauhaus och hyrde med golvslip hem. Nu ikväll har Micke slipat och vi har oljat första omgången. Vi ville ha en olja som gjorde golvet lite vitt. Hon i affären visade en planka. Kan säga att vårt golv blev typ riktigt vitt så såg det inte ut på plankan. Ska olja en gång till imorgon så får vi se hur resultatet blir.

Golvet ska sedan härdas i 7 dagar innan vi kan fortsätta.

Imorgon ska jag iväg och städa efter en fotbollsfest med trillingarnas fotbollslag. Sedan är det lagfoto för Mollie och träningar för trillingarna på agendan.

När golvet nu är nyoljat går det inte komma in i vårt sovrum. Tjejerna tyckte då att det passade perfekt med lite camping i vardagsrummet. Tycker själv att det är lite mysigt dock minus för allt stök men det går ju fixa till ganska så snabbt efteråt. Nackdelen är väl bara att alla får lite extra svårt att komma ner i varv.

Nu tänkte jag i alla fall försöka få dom att släcka ner.

Kram på er och sov så gott!!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Erica Jonsson

    Hej! Så kul att få följa er och era fantastiska tjejer! Jag undrar lite om reaktionen när ni fick veta att det var tre? Hade ni nån tanke på det överhuvudtaget? Har tvillingar själv och fick veta det redan v12 eftersom jag fick så ont, vet att jag grät och skrattade om vart annat resten av den dagen, var i total chock ? Allt ser så enkelt ut för er, olika träningar och hobbys till trots. När har ni haft den mest krävande perioden? Hur hanterade ni den? Våra tjejer bråkar ungefär 97% av tiden, om typ allt, hur har det varit med era tjejer? När blev det värsta isf bättre? Tusen frågor med förhoppning om lite lugnare för öronen framöver ?

    Kramar från Erica

  2. Sara

    Hej! Så roligt att få följa er – ni verkar som en så härlig familj! Jag har själv enäggstvillingar och vet hur tungt och riskfyllt det är att bära flera barn, hur var det att bära tre?? Kan bara tänka mig hur tungt det var! Var ni oroliga? Låg de i skilda fostersäckar? Så nyfiken! Och bra kämpat av dig mama!! Kram