4 kids and braids

Alla blev liksom paralyserade….

Go kväll fredag!

Inlägget innehåller adlinks.

Hoppas allt är bra med er!

Vi har just nu huset fullt med barn. Eller istället för 4 har vi 6 barn.

Önskar så att jag hade filman när jag hämtade upp trillingarna och deras 3 kompisar idag. Centrum är inte så stort där vi bor. Hela gånget stod vid parkering och väntade. När jag svängde in bilen och alla barnen började  gå mot bilen och fylla den stannade folk liksom upp som dom vara paralyserade. Alla bara stod och tittade. Från total tystnad i bilen fylldes den med barnröster. Tror jag själv blev lite paralyserad inte bara av allt ljud utan även hur folk runt omkring reagerade.

När vi kom hem började dom leka kurragömma. Sedan fick de i sig lite mellis. Nu spelar dom Wii. En av kompisarna är iväg och kör lite ishockey träning just nu. När han kommer tillbaks ska vi åka och köpa pizza till gänget. Mollie har lämnat hemmet och åkt hem till en kompis.

Själv fick jag lite tid i eftermiddags och jag har faktist börjat smyga in julen.

Igår var jag tillsammans med en kompis inne på ett event i Stockholm. Efteråt blev det lite tid för shopping. Hon tog med mig till en nyöppnat butik jag inte ens visste fanns. Jag blev helt tagen i deras juldekorationer och bara kunde inte motstå att köpa med mig några grejer hem.

Jag har inte haft något rött i granen på flera år men efter att ha sett dessa ljuvliga pappersbollar ska jag nog tänka om lite granna. Jag tror vi ska fylla granen i grönt, rött och vitt.

Hade innan vårt besök till stan inte ens börjat tänka på julen. Men efter att ha tagit in en lite gran och smygtestat det nya julpynten ja nu längtar jag faktiskt.

Ser ni vilken helt underbar grön färg!!

Granen fick lite sällskap av en liten tall och en liten en.

Hade inte tänkt låta det stå kvar framme men vill inte plocka bort det heller så det får nog vara kvar.

Butiken vi besökte heter Arket och om ni trycker på bilderna kommer ni direkt till produkterna.

Nu är det snart dags för att ut och åka en sväng jag börjar bli lite hungrig.

Snabbt innan jag säger hej då. Imorgon står det en innebandy match på schemat för Mollie första för säsongen. Plank inköp och eventuellt hyra en golvslip till Majas rum. Söndagen lagfoto för Mollie, jag ska vara med och städa efter en fest för att tjäna pengar till trillingarnas fotbollslag. Tea har konståkningsträning samtidigt som Tilda och Maja har fotbollsträning.

Hur ser er helg ut?

Dags att dra!

Önskar er alla en underbar kväll!

Å tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!

KRAM från mej!!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Josefin

  Åååh jag hade så gärna velat ha de vita ”taggbollarna” som du har – de på hemsidan hade röd/vit-snöre!

  1. 4kidsandbraids

   Dom verkar inte ha dom på hemsidan. Mina som jag köpte är mindre och låg i en kartong om 6 stycken. De hade vitt snöre. Märket är Afroart.
   Du kanske kan hitta dom på någon annan sida. Tack för din kommentar 🙂