4 kids and braids

Var inte så OPOSITIV

Go kväll onsdag!

Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget.

Mamma du ska inte vara så OPOSITIV sa hon till mig när vi att i bilen. Hon låg och sov imorse medan jag lämnade resten av gänget i skolan. Jag var så trött imorse så när jag kom hem kröp jag också ner och lade mig. Lyckades somna och vaknade några timmar senare. V spelade lite kort jag och Tilda och grejade lite granna. Jag skulle fota lite granna och hon ville också fota. Hon tycker som jag att det är roligt och hon blir så stolt när hon tittar på sina bilder. Mamma jag är bra på det här med att fotografera.

Flyttar om lite möbler och fix här hemma just nu. Mattan från Mollies rum har fått flytta ner till vardagsrummet. Det blev så fint mamma tycker jag verkligen jättefint. Hon flyttade bort en vit pall som stod på mattan och bytte mot en den i trä. Det passar mer i färgerna mamma mer liksom trä. Får jag lägga kuddarna i ordning också liksom i färgordning.

Strax innan tjejerna slutade åkte vi iväg en sväng Tilda ville köpa en speciell dricka och vi behövde komma lite hemifrån. Vi satt och pratade medan vi åkte och jag sa vad synd att vi sov bort så mycket av dagen. Men mamma sluta vara så Opositiv vi har haft en bra dag du och jag och den är inte slut ännu.

Tänk så rätt dom har ibland eller kanske oftast. Vi var ju trötta båda 2 och Tilda behövde få sova ut ordentligt.  När slutade man vara lika klok som. Varför ska man ha så höga krav på sig själv. Bara vara lite mera nöjd. Å det där hon sa idag när hon sa att hon var så bra på att fotografera. Tänk om jag också kunde tänka så ibland att jag faktiskt också kan vara bra på saker.

Vi har precis käkat fruktsallad tillsammans allihop och tittat lite på Diabetesgalan. Mänga frågor som dök upp  som tjejerna kunde få svar på i programmet. Nu har tjejerna gått upp och lagt sig och vi ska sett ett nytt avsnitt av Stockholm Rekviem. Följer ni serien. Lite läskig men ändå helt klart sevärd. Sedan såg jag att första avsnittet av Jägarna också kommit. Kan bli sent ikväll. Har ni sett det senaste programmet i serien vi är med i OOps det blev trillingar. Tjejerna har där med sig 3 av sina bästa kompisar till Gröna Lund. Det var en helt fantastisk dag vi hade där strax innan skolavslutningen. Ni hittar avsnittet på TV4 play Oops det blev trillingar.

KRAAM!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.