4 kids and braids

Hon blev så himla nöjd

Go kväll måndag!

Hoppas ni alla har en riktigt härlig start på veckan!

Här blev det lite vab. Hosta och lite förkylt. Vi röjer vidare i vårt övervåningsprojekt. Det går sakta men framåt och det är ju alltid något eller hur?

När vi var på Ikea i lördags köpte vi ju med lampor och spegel till Mollies¨rum. Hon ville ha en sminkhörna.på sitt skrivbord. Efter lite meck lyckades pappan fixa 2 kablar till lamporna så vi kunde tända dom.

Nu på eftermiddagen fixade jag och Mollie klart och hon blev så nöjd. Bjuder på lite bilder. Hann knäppa en bild innan vi drog igång.

Lamporna heter Ledsjö och kommer från Ikea. Det är LED lampor som ger ett riktigt bra ljus. Minns inte vad spegeln hette men den kostade bara 79:-. Kruxet är bara att nu vill alla dom andra också ha likadant….

Lycka för mamman att hon fick göra en fläta när vi grejat klart eller det kan hända att det var dealen om vi fixade iordning hennes rum före kaoset utanför….

Nu blir det soffläge Micke vill se på fotbollsgalan kan hända att jag sneglar lite på telefonen samtidigt nytt avsnitt av Vår tid är nu. Tittar ni?

Nu ska jag tydligen titta på något annat. Tea vill att jag ska titta på henne när hon står på händer, Maja när hon kickar en badballong och Tilda vill spela kort…. Mollie hänger på sitt rum spelar online spel med kompisar.

Önskar er alla en underbar kväll å tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget förstås!

KRAAAM

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Galet fint rum, förstår att hon är nöjd med sin fina hörna. Tack för en toppen blogg och instagramkonto

    Hälsningar Maria