4 kids and braids

Bästa farsdag presenten….

Go kväll söndag!

Vi har precis suttit hela gänget i soffan och tittat på vem kan slå Anja och Foppa. Gillar sådana underhållningsprogram. Om vi orkar så ska vi nu även försöka se näst sista avsnittet av Springfloden ikväll. Tittar ni?

Här är typ enda stället där det är städat…

Bland de läckraste tuplanerna jag sett sitter i vasen.

Vi har haft en riktigt härlig helg.

började fredagen på bästa sätt genom att träffä en underbar vän. Vi pysslade julstjärnor av tapetpapper vi pratade och skrattade en massa. Har inte riktigt fått ihop min stjärna ännu men det fick Julia.

Tänkt att kunna göra sina egna julstjärnor! Gillar ni att pyssla?

Lovar att dela med mig av lånk till hennes blogg när hon lagt upp instruktioner för hennes blev verkligen hur fin som helst. Mollie skulle sova över i innebandyhallen med sitt innebandylag så när vi hade skjutsat dit henne så spenderade vi kvällen med våra härliga grannar,. Trillingarna var hemma och spelade spel med en kompis. Tänk att man kan hänga med varandra online.

Lördagen blev det lite sovmorgon sedan målade jag och Tilda lite i Majas rum. Tea hade ett pass i ishallen och efter det blev det en spontantur till Ikea där vi käkade middag och inhandlade bland annat sängben till Majas säng. Mollie ville ha en spegel till sitt rum och lampor. Så det inhandlades också. När vi kom hem så kunde vi dock inte koppla in lamporna då vi tydligen skulle köpt med oss någon form av kontakt också. Micke gick förväg och var inte med när vi valde lampor…

Mollie blev lite smått besviken när vi kom hem då vi insåg att kontakterna saknades… Händig som Micke är hittade han 2 sladdar som han moddade om och vips hade vi 2 fungerande lampor. Visar bilder imorgon. Mollie blev så himla nöjd. Just ja det blev en liten minigran som slank ner i den stora gula påsen. Vad ska du men den här till??….

Idag har vi flyttat runt lite möbler för att kunna fortsätta projekt övervåning och framför allt då Majas rum. Det råder ett kaos i hela vårar hus som jag hoppas vi kan reda ut innan nästa helg.

Blir lite stressad av total oordning… 😉

Vi har även hunnit med att fira familjens pappa på farsdag. Det blev rulltårtsbakelser och en liten present. Jag fick ta en bild men fick bara visa tröjan. Klart pappan skulle ha en jultröja i farsdagspresent!

Vet ni va den kan lysa också!

Nej nu blir det Springfloden!

KRAM på er och ha en underbar kväll å sov så gott när det blir dags!

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.