4 kids and braids

Min absolut sämsta egenskap

Go kväll måndag!

Så var veckan igång igen. Trillingarna hade med en kompis hem och Mollie också. Maja är just nu och tränar balett. Hon var inte så sugen när de hade kompis här…. Hon var dock glad när jag lämnade henne!

Just nu håller Mollie och kompisen och fixar middagen. Vi ska försöka köra en vegetarisk vecka. Kvällens middag blir spagetti med massa härliga grönsaker. Detta middags tips kommer från TipsochTrix på Instagram länkar till kontot här. Ett riktigt härlig och inspirerande konto med massa bra tips!

Man tar alla dessa grönsaker och lägger tillsammans med pastan i vatten. Sedan kokar man allt så länge som pastan behöver koka och sedan är det klart.

3-4 portioner

300 g spagetti koktid 8 min

8 coctailtomater

1 lök gul eller röd

1 liten paprika

10 små broccolibuketter

6 champinjoner

15 basilikablad

3 vitlöksklyftor

1 msk röda linser

1 buljongtärning

7 dl vatten

salt och peppar.

Återstår att se om det går hem hos tjejerna…

Jag hamnade här en stund framför datorn. Reflekterade över en sak imorse när jag satt och väntade på tjejerna medan de klädde på sig utekläderna. Vi var och köpte vinterkläder igår och Mollie fick då en ny jacka. Tjejerna har höstkläder och än så länge har det inte blivit så kallt ute att man behöver så mycket tjockare jackor. Mollie tyckte dock att det behövdes och ville ha jackan på sig idag när hon skulle till skolan. Jag sade dock nej att hon fick ha den när det blivit lite kallare ute.

Sedan imorse när jag satt i bilen och väntade så messade hon mig mamma får jag ta den nya jackan. Å vad tror ni jag svarade då….

Min absolut sämsta egenskap är att vara konsekvent… Till mitt försvar minns jag fortfarande hur det var när man fick nya grejer och ville ha dom på till skolan….

Nu är middagen klar och det är dags att äta!

KRAAM på er och ha en underbar kväll!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.