4 kids and braids

När alla väljer lika

Go kväll söndag!

Bara timmar kvar av det här höstlovet. Det har gått snabbt men vi har både hunnit med att både bara vara och hitta på roliga saker.

Dagen igår spenderades med att titta på fotboll. Molie hade fotbollscup. Det blev 4 matcher 3 vinster och 1 förlust. Hon lyckades göra 1 mål i den sista matchen och blev så himla glad. Knäna ömmade efteråt så idag blev det vilodag. för henne.

Idag blev det lång sovmorgon för oss alla. Man blir tydligen trött av att ha lov.

Idag var tanken att vi skulle städa och röja upp här hemma men Micke fick ett jobb som han behövde fixa så vi åkt med allihop. Blev lite spontanshopping.

Tjejerna hittade kuddar som dom ville köpa…. Mamma bara måste ha en sådan här….

Tea hittade en pyjamas som hon bara gillade och helt plötsligt så ville dom ha likadana allihop. Det händer inte så ofta.att Mollie gillar detsamma. De gick in i provrummet allihop. Tilda var dock för lat för att prova. Behöver ju inte mamma passar det Tea och Maja passar det ju mig också….

 

Var faktiskt lite sugen på att köpa en till mig också. Blev ytterligare ett stopp för inköp av vinterkläder. Alla tjejerna behöver typ allt nytt. Allt från vinterskor till vantar…..

När vi kom hem åkte jag och Tea direkt till ishallen för fys och konståkningsträning. De körde så hårt på fysen innan att hon knappt kunde åka skridskor.

Lite sen middag och nu har tjejerna gått och lagt sig allihop med 2 inbakade flätor och i likadana pyjamasar. Ni hittar pyjamasen här.

Så tacksam för så mycket!!!

KRAM å SOV SÅ GOTT!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.