4 kids and braids

Jisses så mycket smink… tror ni vi redan vunnit vår trissvinst?

God kväll lördag!

Vill först och främst tacka alla ni som kikar in här hos oss och att ni lämnar ett avtryck när ni gillar hjärtat längst ner!

Tilda var lite nervös igår kväll och kunde inte riktigt slappna men till slut lyckades hon somna. Jag var också nervös och började helt klart fundera på vad vi hade gett oss in på. Jag lyckades också somna till slut.

Klockan ringde vid 6. Jag trodde jag skulle vara så trött men det var jag faktiskt inte. Jag och Tilda gick upp först och fixade hennes hår. Sedan kom Tea och sist Maja. Vi skulle åka 7.15 och jag blev klar med Maja 7.10… jag skulle ju bli sminkad så jag hoppade bara i mina kläder och så drog vi in mot Stockholm. Alltså var längesedan som jag var så nervös….

När vi kom fram till TV4 huset fick vi vänta en stund i entren tills det kom en värdinna och hämtad upp oss. Jag blev sedan lämnad till sminkavdelningen medan de andra gick och käkade frukost.

Hon frågade mig om jag blivit TV sminkad förut. Förstod inte riktigt vad hon menade. Förstod det ganska snabbt…. Jag använder nästan aldrig smink å jisses vad mycket smink hon lade på. Hon var så otroligt proffsig. När hon var klar med sminket började hon fixa till håret å det blev så snyggt.

Min nervositet försvann faktiskt lite när hon var klar.

Jag gick in till dom andra och dom var mätta och belåtna. Själv lyckades jag få i mig några bett på en smörgås. Kan säga att nervositeten kom tillbaks. Jag hälsade på den andra trillingfamiljen som skulle vara med och vi pratade lite granna. Vi har faktiskt aldrig tidigare träffat andra trillingar!  Klockan gick och det började närma sig sändningstid. Jag frågade Micke och Mollie som också var med om dom kunde intervjua mig lite granna….

Det var andra gäster i rummet där vi väntade bland annat en familj som skulle skrapa Triss. Tänkte tänk om det hade varit därför vi var där!!! Sedan tänkte jag vi har nog redan fått vår trissvinst! Vi blev upphämtade och vi skulle få på oss myggor.

Det blev dags att gå in. Vi blev placerade i soffan. Vi såg på en liten skärm hur de visade klipp på oss från programmet och så drog intervjuerna igång. Jag kände mig faktiskt ganska så avslappnad där i soffan med tjejerna bredvid. Det gick så otroligt fort och helt plötsligt var vi klara. Så glad att det gick så bra som det gjorde. Att tjejerna vågade prata och att jag inte upprepade mig allt för många gånger…. Jenny programledaren gjorde ett riktigt proffsigt intryck!!!

Mollie och Micke hade tittat på programmet och dom tyckte att vi hade gjort bra ifrån oss.

Det blev en härlig upplevelse för oss allihop. Vi kände oss väldigt väl omhändertagna och jag ångrar absolut inte att vi var med.

För mig var det här en stor utmaning en riktigt stor utmaning och jag är så glad att jag vågade genomföra den och att tjejerna ville dela den här upplevelsen med mig.

Att vara med i ett tv program och i en livesändning har inneburit för mig att jobba mycket med mig själv. Jag kan typ inte ens lägga upp en selfie i vanliga fall….

Nej nu börjar det bli läggdags även för mig.

KRAM på er och tack för att ni följer oss här!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.