4 kids and braids

Som det snurrar vad har jag gett mig in på…

Hej torsdag kväll!

Å det snurrar massor i mitt huvud just nu. Vet inte riktigt vad jag tacka ja till men ibland sägs det att man behöver utmana sig själv och göra saker som man vanligtvis inte skulle utsätta sig för.

För lite drygt 1 vecka sedan fick jag den första förfrågan som jag tackade nej till. Sedan någon dag senare kom nästa och även den tackade jag nej till. När sedan den 3e förfrågan kom hade jag hunnit bearbeta mina tankar. Jag ser att messet som jag skickar iväg säger ok.

Idag blev jag kontaktad och intervjuad per telefon i ca. 40 minuter. Om hur livet med trillingar är. Hur var det när tjejerna var små osv. Jag vet inte riktigt vad jag svarade om jag ska vara ärlig orden bara kom. Jag har fått all information om vart vi ska ta oss och när vi ska vara där.

Så vad ska i då göra?

Jo om ni vill kan ni se mig och trillingarna i TV4 Nyhetsmorgon nu på lördag  kl.9.45. Det kommer även vara en annan trillingfamilj med. Jag vet som sagt inte alls vad jag gett mig in på och hur det kommer att gå men några vettiga ord ska jag väl få ur mig.

Jag har pratat igenom det här ordentligt med tjejerna. Micke och Mollie kommer att följa med och vänta utanför så att vi nästan gör det här tillsammans.

Vet inte riktigt mer vad jag ska skriva så jag stannar nog där.

Jo jag måste ju påminna om att det ligger ett nytt avsnitt ute på TV4 play. Jag och alla tjejerna åker in till Stockholm och tittar på Let’s Dance.

Önskar er alla en underbar kväll!

KRAAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jessica Strandberg

  Det kommer gå hur bra som helst imorgon! Igår tittade jag på alla avsnitt av oops det blev trillingar och etan familj är så roligt att få följa, tjejerna är så härliga och goa!
  Lycka till imorgon, det kommer gå super bra! Kram?

 2. Eva Ksrlsson

  Men åhhh va spännande- de kommer gå hur bra som helst tror jag ??. Jag kommer att sitta bänkad framför tvn- så roligt både för dig och tjejerna eftersom ni redan medverkar i programmet om trillingar. Många kramar till er ???

 3. Jenny Gren

  Åååh! TV4 Nyhetsmorgon är en fantastisk plats :-)! Jag var ju där och skrapade triss och blev helt överväldigad av alla trevliga människor!! Ni kommer klara det galant och jag kommer sitta bänkad :-)! Lycka till!