4 kids and braids

Vi har förlovat oss mamma…..

God morgon lördag!

Igår efter skolan mötte jag upp Tilda med  hennes fiol. På vägen dit messade Maja får jag åka med en kompis hem. Har ni frågat hennes mamma då. Jag messar dig mamma sa hon och lade på. Kom ett mess nästan direkt det gick mamma. Mollie och Tea skulle ta tåget ner till Nynäs för att gå och fika bara dom 2 så det var bara Tilda jag fick med mig hem. Vi gick förbi affären för att handla lite inför helgen. Det messades och ringdes ett antal gånger. Så är det när man har barn på lite olika håll ett under att jag lyckades få med mig något av det jag tänkte handla med mig ut.

Micke hade hämtat upp min mamma som kom med tåget så vi möttes upp alla 4 och tog en fika. Medan vi fikade ringde Mickes telefon det hade gått ett larm hemma. Vi gav oss av hemåt. Det var som tur var inget inbrott. En insekt eller solen som störde??

När vi kommit hem och landat på soffan fick jag ett mess på telefonen där det stod vi har förlovat oss…. Tea och Mollie hade varit och och köpt humörringar i leksaksaffären. Ringen ändrar tydligen färg efter humör…. Tea ville skoja till det lite granna 🙂 Tänk den dagen då det är på riktigt!

Senare på kvällen hämtade vi upp Maja. Hon han knappt komma in i bilen förrän hon berättade mamma och pappa bli inte arga nu. Men jag tappade bort min telefon idag. Jag och kompisen var inne i affären och vi kollade på slime. Då helt plötsligt var min telefon borta. Jag blev jätteledsen då mamma och så gick vi till hon i kassan och berättade att den var borta. Då frågade hon om jag kunde mitt nummer och det kunde jag mamma. Så hon ringde på telefonen och så hörde vi den. Den låg på en barnvagn mamma. Sedan när vi gick ut därifrån mötte vi en kille jag känner och han sade kul program ni är med i NOT. Vet du mamma då svarade jag honom tack så mycket NOT!

Sedan fortsatte hon prata konstant om än det ena och än andra hela vägen hem som tur var bara en 10 minuters resa…. Men hon hann med en hel del på den stunden.

Vi har fått så mycket fin positiv feedback från programmet vi är med i och det är jag så tacksam för. Sedan kan inte alla gilla det och det är ok. Så glad att hon kunde svara upp så bra! Nya avsnitt släpps tisdag till torsdag nästa vecka. Ni som missat programmen eller inte har TVA play så sänds alla de 3 avsnitt som släpps i veckan i ett långt avsnitt på sjuan den 23/10 kl.20.00

Nu ska vi snart iväg på kalas. Tjejernas farfar har fyllt år. Sedan hem igen för ett konståkningspass för Tea.

Önskar er alla en underbar lördag!

KRAAM!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.