Är det en blåtira du har eller är det smink? – 4 kids and braids

4 kids and braids

Är det en blåtira du har eller är det smink?

God morgon fredag!

Är det en blåtira du har eller är det smink?

Vi satt och käkade middag och rätt som det är kommer ovan fråga ifrån pappan i familjen!

Våra tjejer är 10 och 12 år. Det skiljer 1 år och 8 månader på dom. Jag ville ha mina barn ganska så tätt. Det skiljer 8 år på mig och min syster. Jag minns så väl när mina föräldrar berättade att jag skulle bli storasyster. Jag blev så otroligt glad! Kommer ihåg hur jag fick hjälpa mamma och jag tyckte det var så otroligt roligt och jag var så stolt!

Jag ville dock att mina barn skulle få växa upp mer tillsammans och kunna få gå igenom faser i livet mer samtidigt om ni förstår vad jag menar. Mollie var alltså bara 1 år och 8 månader när trillingarna kom. Hon blev “stor” väldigt fort. Om det har med att hon behövde bli det eller om det har med hennes personlighet att göra det vet jag inte. Det kanske är en kombination av båda.

Jag försökte få henne till att bli min lilla ballerina när hon var liten. Vi provade gymnastik och balett men det var liksom inte hennes grej.  Hon var helt klart mer intresserad av bollsporter. Så härligt att se hennes glädje när hon hittade innebandyn och senare även fotbollen.

2009 till 2018

Mitt intresse för frisyrer och flätor hade jag till viss del innan Mollie kom. Jag drömde faktiskt om att få ett barn där jag kunde få hålla på att fixa med olika flätor och frisyrer. Dock har Mollie aldrig riktigt varit intresserad av det. ‘Dock växte det väldigt tidigt fram ett intresse för smink och naglar vilket inte är riktigt min grej. Minns första discot för lite drygt 6 år sedan. Hon ville sminka sig! Jag har låtit henne sminka sig vid lite speciella tillfällen men inte tillåtit smink i skolan. Vet inte riktigt vad som hände men tydligen sade jag ja till det för några dagar sedan. När vi satt där vid köksbordet slog det mig att det var inget jag och Micke hade diskuterat.

Mina tjejer börjar bli stora. Mycke tankar, känslor och funderingar om livet som de går igenom just nu alla 4. Många olika ställningstagande för oss som föräldrar och det är inte alltid helt enkelt. Mina tjejer har alltid pratat mycke. Ja ibland kan man tycka att det blir lite för mycket men jag har insett att hellre för mycket än inget alls. Jag hoppas så att det kommer fortsätta vara så. Sedan tänker jag att de kommer ju faktiskt gå igenom samma faser i livet nästan samtidigt alla 4 och att de genom det kan finnas där och ställa upp, stötta och lyssna på varandra!

Idag är det fredag veckans bästa dag! 2 kalas väntar i helgen och 2 ispass för Tea.

Önskar er alla en riktigt härlig dag!!!

KRAAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anneli Grandin- Viberg

  Hejsan o Godkväll💞
  Jag brukar följa din blogg, det är så roligt o se trillingarna. Vi har trilling tjejer oxå men dom är 28 år gamla o sen har vi oxå 1 tjej innan o det är 1,5 år i mellan första barnet o trillingarna. Vi tänkte oxå att vi skulle ha ett barn ganska tätt men det blev 3 barn i stället😊 Ha det gott😊
  Anneli på Gotland – Fembarnsmamma o mormor till 2 barnbarn 😊

 2. Anneli

  Hejsan o Godkväll💞
  Jag brukar följa din blogg, det är så roligt o se trillingarna. Vi har trilling tjejer oxå men dom är 28 år gamla o sen har vi oxå 1 tjej innan o det är 1,5 år i mellan första barnet o trillingarna. Vi tänkte oxå att vi skulle ha ett barn ganska tätt men det blev 3 barn i stället😊 Ha det gott😊
  Anneli på Gotland – Fembarnsmamma o mormor till 2 barnbarn 😊

 3. Thilda

  Jag älskar alla i er familj läser er blogg följer er på insta gram kollr på tv på dem och följer dem på tik tok jag har alltid velat vara tvilling helas från mig till tvillingarna och säg att dem får Järna följa mig pä insta heter thilda.widen4717 och på tik tok heter adliht04❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️