AVSLÖJAT HEMLIGHETEN!! – 4 kids and braids

4 kids and braids

AVSLÖJAT HEMLIGHETEN!!

God eftermiddag onsdag!
2:a dagen i skolan och den gick bara bra. Jag skjutsade dom på morgonen och sedan fick de ta bussen hem. Mollie fick sitt skåp idag. Först fick hon dock underskåp å det kan man INTE ha ;D Hennes bästis lyckades dock fixa ett nytt skåp så nu är hon lycklig “ägare” av ett överskåp.
Vi ligger just nu och vilar på soffan allihop. Snart ska vi dock hitta lite energi eller trillingarna ska göra det och Mollie. Trillingarna har fotbollsträning och Mollie ska träna skott med pappan.
Jag har en liten grej att berätta. Det är egenlogen inte något stort eller ja det var det för mig. I april tror jag det var fick jag ett samtal där man undrade om trillingarna ville vara med i ett tv program som skulle handla om just trillingar. Tanken var först att man bara skulle ha mindre men så hade de hittat oss på instagram och hade tänkt att det kanske kunde vara kul att ha äldre trillingar med också. Jag var så skeptiskt i början. Jag velade fram och tillbaks. Det tog flera veckor för mig eller för oss alla att bestämma om vi skulle vara med eller inte. När vi fått veta upplägget och diskuterat igenom det hur många gånger som helst valde vi att tacka jag. Så under en period innan sommarlovet spelade vi in avsnitt som kommer att sändas på Kanal7 och tv4 play i oktober månad.
Jag kommer inte klara av att se mig själv alltså har svårt att bara titta på kort på mig själv och får typ panik av att bara höra min egen röst. Men jag kände att jag ville utmana mig själv och det gick. Sedan hur resultatet blev ja det vet vi ju inte ännu det återstår att se. Jag är faktiskt lite nervös eller inte bara så lite. Så om ni vill kan ni följa oss under några veckor på tv!
Här är några av de pressbilder vi tog när serien spelats in. Mollie valde själv att inte vara så delaktig men hon kommer att dyka upp hon också.

Har inte sett att dom lagt upp något än om programmet men det kommer säkert. Jag har i alla fall fått ok på att berätta för er idag.
Så vad tycker ni kommer ni att kolla?
KRAAM
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anneli- 5 barns mamma

    Hejsan! Trilling mamma som jag är så kommer jag att titta på er på tv. Men våra trillingar är ”lite” äldre, våra tösar fyller snart 28 år