4 kids and braids

Instax och om stora drömmar för drömma måste man ju!!!

Go kväll onsdag! Inlägg samarbete med Instax.
Lite snabbt så där blev det bestämt att Mollie skulle följa med på fotbollscup och att vi andra resten av familjen skulle hänga på och campa medan hon bor på skola. Det var några dagar sedan. Hon hade först bestämt sig för att inte följa med men ibland kan man ångra sig och vi hade inte några andra direkta planer. Så här sitter vi nu resten av gänget på en camping några mil från där de spelar cup. Ja för mamman hade inte riktigt koll och bokade en camping 3 mil därifrån. Fast det funkar det också. Bor precis bredvid havet vi har havsutsikt kan man säga.
Igår kväll fick jag återigen lite tid med Mollie och fick testa en fläta jag precis sett på youtube. I skrivandets stund kommer jag inte på vad den heter så om någon vet lämna gärna en liten kommentar så kan jag gå in och ändra i texten. Jag delade upp håret i 4 delar. Sedan tog jag en slänga längst ut till höger lät slingan gå över, under över och under sedan runt och tillbaks. Precis som när man väver. Finns ett kort klipp på mitt instagram.
Vi flätade ute i boden ja vi har en sådan på vår tomt. När vi flyttade in var det bara ett förvaringsutrymme men vi har isolerat den och fixat till den lite granna. När jag hade egen webbutik för några år sedan fick den agera visningslokal eller ja några var faktist och handlade i min lilla gårdsbutik. Nu har jag lite andra planer för min lilla bod. Ja jag kallar den min. Drömmen är att kunna ha lite tid till att fixa hår inte bara tjejernas utan även andras. Å då an det ju vara bra att ha en plats att hålla till. Häromdagen dök det upp en frisörstol på en köp och säljsida och jag bara kunde inte låta bli att köpa den. Så igår fick Mollie provsitta för första gången och jag fick fläta.
Jag har nu ett litet samarbete med Instax och när jag fick kameran i handen fick jag en ide. Tänk om jag har en provuppsättning inför tex ett bröllop. Jag har precis testat en uppsättning då kan jag bara knäppa av en bild så får kunden med sig en bild på uppsättningen hem. Ja självklart kan man göra det på mobilen också men detta gör det ju lite mer speciellt att man får en bild i handen och en bild med sig hem. Tanken är också att jag kan fota alla frisyrer jag nu kommer att göra (Jag drömmer stort) så kan jag ju sätta upp bildren spå en vägg och spara dom som minne. För drömma måste man ju göra eller hur!!!
Kameran jag har fått testa är en Instax SQ 6 ni hittar mer info om den här.

Tjejerna har också fått testa en kamera en Instax mini som dom mer än gärna springer runt och fotar med. Dom älskar det lite mycket som jag.
Nu har vi precis käkat middag i husvagnen. Jag hade förberett mat hemma. Tjejerna fick välja vi kunde nämligen inte enas så vi käkade 3 olika rätter. Ska snart hoppa in i bilen för en kvällstur in till Sundsvall och kolla till Mollie. Inte för att hon behöver utan för att vi vill.
Önskar er alla en underbar kväll imorgon taggar vi för 2 cupmatcher!!! Ni kan följa vår dag under mina händelser på Instagram. Ni hittar länk här bredvid!
KRAM från mej!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.