4 kids and braids

Jag har bett om ursäkt i efterhand!

Go kväll måndag eller mer god natt!  Inlägg i samarbete med Rofa Design.
Har ju vänt alldeles på dygnet… Men det brukar vi göra när vi är lediga. Dock sov vi inte så länge imorse utan alla hade vaknat innan klockan var 9. Det var så varmt att det gick inte sova längre.
Trillingarna hade en kompis här idag och de lekte hela dagen. Moster och hennes man var här med sina 2 små en sväng. Jag hängde mest med Lily så härlig ålder när man är 4 år. Vi sprattlade med fötterna i vattnet och lekte med shopkins.
Tjejerna lekte och badade och badade och badade. Går ju inte göra så mycket annat. Lunch satt de och käkade vid en lada några hundra meter ifrån där vi bor. De packade ner mat och dricka i väskor och gav sig iväg. De skulle gått ner till vattnet (vi har en liten sjö nära där vi bor) men de orkade inte gå hela vägen dit… hade väl 300 meter kvar.
Innan kompisen åkte hem hamnade tjejerna, jag och Mollie i poolen med kläderna på… Var väl inte helt frivilligt men när man väl hamnat i gick det ju inte låta bli att skratta. Den enda som inte åkte i var Micke…. Riktigt skönt att gå en stund i alldeles kalla och blöta kläder.
Medan Mollie var och tränade så grejade jag och tjejerna med lite foto och fix inför ett samarbete vi ska ha med ett lokalt företag. Jag har inte haft så många samarbeten tidigare. Nu i sommar har jag dock fått till några och just det här samarbete känns så himla roligt. När mina tjejer gick på förskola var jag helt värdelös på att namna deras kläder. Dock lyckades personalen ändå hålla koll på tjejernas kläder och jag tror inte att det försvann ett enda plagg och då hade jag 4 tjejer där! När jag sedan själv började jobba på förskola förstod jag vad jag utsatt den underbara personalen för och jag har faktiskt i efterhand bett om ursäkt 😉 Det är helt hopplöst att hålla koll på alla kläder som inte har något namn. Än värre de kläder som är namnade men namn på barn som inte ens går på förskolan…
Med lite bakgrund kan ni då förstå varför jag är så oerhört glad för just detta samarbetet.
Bara titta här:

Väskorna har tryckta namn!!!

Tjejerna fick välja färg och ni ser ju på skovalet att det inte är första gången de gör just de färgvalen.
Mollie och Tilda väljer gärna andra färger även fast de båda gillar rosa.


Tjejerna njuter såklart av sommarlov men längtar också väldigt mycket till att skolan ska börja. Något som mina tjejer verkligen gillar är block och pennor. Gissa om detta kit uppskattades.

Mappen ska bli till läxpapperna mamma då vet fröken vems som är vems.

På pennorna står det olika texter. Be kind, be silly, be smart, be strong and be yourself. Den sistnämnda valde Tea att vässa först och börja rita med. Ni hittar alla grejerna hos Rofa Design klicka här. De har just nu ett erbjudande på väska och mössa så in och kika!!!
När vi fixat klart kom Mollie hem från sin fotbollsträning vi käkade middag och sedan försvann resten av kvällen. Nu har vi gått och lagt oss. Imorgon ringer klockan tidigt…. Bilen ska på service och jag ska till läkaren. Har problem med armar och händer som gör ont…
Så nu säger jag god natt eller god morgon blir det för de flesta av er!
Sov sött och ha en underbar tisdag!
KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.