4 kids and braids

Vem bor här? Inte så svårt att lista ut kanske…

Go kväll torsdag!
Alltså dagarna bara försvinner känns det som….
Idag har jag faktiskt fått lite städat. Hade som mål att det skulle vara städat i hela huset innan jag går och lägger mig men det målet fixar jag nog inte…
Idag blev det en spontantur med lite utelunch och shopping i Mall of Scandinavia. Fyndade några klänningar och hängselshorts till små tjejerna och lite skolfix till Mollie. Mina tjejer njuter av att vara lediga men längtar faktist mycket efter skolan! Mollie som börjar 6:an håller på och förbereder de grejer som hon ska ha i sitt skåp. Tidigare har hon delat skåp men nu i 6:an får hon eget.
Idag när vi fått upp gardiner i hennes rum- mörkläggningsgardiner som vi skulle införskaffat förlängesedan då det är så galet ljust i hennes rum. Städade vi iordning och så fick jag ta fram kameran. Lyckades faktist få med henne på bild också.
Så välkomna in till Mollie. Hon älskar sin säng och älskar kuddar. hon har 6 stycken vanliga sovkuddar….

Mollie har också en drömfångare. Hennes är dock lite större och hänger direkt över hennes säng.Här spendera hon mest plats. Om hon älskar sin säng så ÄLSKAR hon sin skrivbordshörna.

En liten soffa får också plats. Under tvn har hon 3 skåp med plats för massa förvaring.


Å här är hon mitt stora hjärta.

Har ni några frågor bara skriv så återkommer jag så snart jag kan.
Nu ska vi käka sen middag innan det är dags för kvällsbio ute ikväll igen.
Önskar er alla en underbar kväll!
KRAM
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. wilma

    Vart har ni köpt den fina tavlan där hennes namn stor på?? Verkligen jätte finn& stilren, blev sugen att ha en sån i mitt rum