4 kids and braids

Bounce och vem bor här???

Go kväll söndag!
Vi såg en ny film igår. Dwayne Johnson tror jag han heter hade huvudrollen och Malin Åkerman en av de andra rollerna. Det var Mickes tur att välja vi kör på varannan kväll. Filmen vi såg hette Rampage. En kamp mellan stora djur och människor kampen om att överleva. Helt ok film inte den bästa jag sett men ändå helt ok. Ikväll är det min tur att välja och jag har inte hittat någon jag vill se ännu…. Har några timmar på mig!
Vår dag började med sovmorgon som vanligt. Efter frukost åkte vi på en liten tur och hämtade upp en frisörstol som jag köpt. Det där med att våga drömma. Återkommer till det vid annat tillfälle. Tea ville så gärna åka till Bounce för att se om hon klarade av att göra mer än två flickisar bakåt. Ni som följer oss på instagram vet att hon klarat 2 stycken. Vi hade inget annat planerat så det blev en sväng dit. Det var som väntat nästan inga människor där så tjejerna kunde springa runt och hoppa hela tiden. Jag är inte helt kompis med min nya kamera ännu så jag lyckades tyvärr inte ta så bra bilder…. Men vill ni se Tea klara 5 flickisar bakåt så kika in där. Ni hittar genväg här till höger på min sida.
Maja in action.


Tea och Maja var nöjda med 1 timma medan Mollie hennes kompis och Tilda ville hoppa 1 timma till så vi hängde kvar en stund till.
Käkade middag när vi kom hem ja för hela dagen bara typ försvann. Nu ikväll har alla 5 tjejerna lekt här hemma. De har spelat Wii party. Under tiden hittade jag lite energi och började städa lite på övervåningen. Ni är många nya följare här så jag tänkte bjuda in er till tjejernas rum. Vi börjar i det rummet som var minst stökigt. Välkommen in till ja vet ni vems rum det här är?

Skorna till hör en docka som är Teas. Dockan är en docka från Miss mini me och heter Isabella. Ni hittar dockan här. 

Så välkomna in till Teas rum!

Teas kläder har hon i den här byrån som står framför hennes säng. I korgarna gömmer sig massor av gosedjur. När Tea var liten tyckte hon aldrig att man kunde ha får många…

Jag tycker väldigt mycket om snedväggar men ibland är det svårt att möblera. Sängen har stått på alla möjliga håll inne i det här rummet. Jag älskar ju sänggavlar men det är svårt att få till.

Många kuddar är ett måste.

Inte för att hon brukar krypa upp och läsa böcker här men det ser ju ändå lite mysigt ut eller hur? Den dagen kanske kommer…

Bredvid sängen har hon sitt skrivbord.


En byrå med runda burkar perfekt för massa pysselsaker.
Under tvn har hon en Billy bokhylla som jag satt ett tyg över. Därunder gömmer sig allt från pysselböcker, väskor till slamgrejer. Sedan till höger om den finns hennes kroklist där hon kan hänga väskor, och morgondagens kläder om hon vill förbereda dom.

Så där det var en rundtur i Teas rum. Imorgon kanske det blir någon av de andra tjejerna vi kikar in till.
Nu ska Micke hjälpa mig att bära ner en soffa som ska byta plats och frisörstolen ska bäras ut från släpet.
Önskar er alla en underbar kväll!
KRAM från mej

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Camilla

    Vilket härligt rum! Jag ser sittbänken vid fotändan av sängen. Varifrån kommer den?
    Hälsningar Camilla