4 kids and braids

Vilmers glue bästa slajmet å höjdhopp

Go kväll fredag!
Hoppas ni alla haft en härlig dag!
Våran började med sovmorgon. Vi landade hemma igår kväll efter ngra extra stopp. Vi ville liksom inte att resan skulle ta slut…
Dagen har spenderats med att jag först fick testa att göra en frisyr på Tea. Vill lära mig att jobba med volym. Började med att sätta upp en tofs i luggen.

Sedan lockade jag hela håret innan jag tuperade jag igenom hela håret för att få den volym jag ville ha.

Tilda och Maja var under tiden hos en kompis.
Sedan drog jag igång och städade. Lite inhandling av mat sedan. Tjejerna ville testa göra slajm med ngt nytt lim de hittat att köpa.

Först tig tjejerna ngn matsked lim, ngra nypor bikarbonat och sedan ngra droppar linsvätska (3 droppar mamma säger Tilda) sedan bara blanda. Tjejerna sa att det vad det bästa slajmet dom gjort. De tog sedan målarfärg (barnfärg) och blandade i.


Clearputtyslajm heter det mamma. Hoppas jag stavat rätt. Lim och linsvätska på Dollarstore. Var försiktig när du jobbar med lim å linsvätska. Mina tjejer har inte reagerat på inredienserna ännu. De brukar vara noga med att tvätta händerna efteråt.
Just nu hänger vi hos tjejernas farmor och farfar på deras landställe. De har varit här medan vi åkte en snabb sväng till Ikea. Köpt mörkläggningsgardiner och lite nya blommor hem.
Nu ska vi titta när dom hoppar höjdhopp..,
Önskar er alla en underbar kväll!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.