4 kids and braids

Panik i Paris, å Mc Donalds till födelsedagsmiddag

Go kväll tisdag!
Vi lämnade ju campingen igår morse. Dagen blev en enda lång resdag. Det var inte planen men så blev det. På kvällen närmade vi oss Paris å skulle bara åka igenom. Alltså det slutade med att vi snurrade runt i över 2 1/2 timma. Alla stora vägar var avstängda å det fanns inga skyltar vart man skulle åka istället. Det var bilar å lastbilar precis överallt alltså helt galet. Vi åkte runt som i cirklar å när vi kommit till en större avfart som vi skulle kunna åka ut på var det avstängt. Vi försökte ta oss ut genom att ta små vägar å det var så trångt på vissa ställen. Det är ett under att bil å husvagn inte fick ngra skador. Jag fick panik faktiskt å tänkte vi kommer inte komma ut. Sedan skulle jag hjälpa till med att läsa kartan i mobilen å det blev bara fel. Vet inte hur vi lyckades men till slut kom vi alla fall ut. Blev ett snabbt stopp efteråt på en rastplats. Funkade perfekt. Sovmorgon till 9. Micke gick och köpte frukost. Fick starta min födelsedag med choklad croissant. Vi fortsatte resan å lämnade Frankrike. Inne i Belgien började det strula likadant. Stängda avfarter å inga vägvisningar. Det tog 2 extra timmar att bara försöka hitta en väg ut. I Tyskland blev det sedan likadant. Rätt som det var kunde bara ekipage mindre ön 2.30 köra på vägen… en fil för större bilar ledde ngn helt annanstans å helt plötsligt var det en stor flod vi inte kunde komma över. Snurrandet där tog nog strax över 2 timmar. Mollie undrade om vi inte bara kunde lämna husvagnen å åka tillbaks å hämta den… nej dom här 2 dagarna kunde vi varit utan helt klart…. När vi kommer hem igen ska jag skriva ihop ett inlägg om hela våran resa. Vad vill ni veta??? Vi fortsätter rulla vidare ingen plan idag heller direkt. Är lite vägarbete här å där så det tar sin tid.
Tjejerna ja det klart dom tycker det är lite jobbigt att åka så länge såklart men så länge det finns internet å filtar å kuddar är dom faktiskt väldigt nöjda. Dom tycker faktiskt tom att det är mysigt. Så länge det bara rullar på framåt trivs jag å Micke också.
Detta blev ett kort inlägg en liten lägesrapport från vårt lilla äventyr. Middagen blev Mc Donalds det är vår tradition. Jag å Micke blev tillsammans idag för 14 år sedan. Vi jobbade inom samma hotellkedja och hade träffats ngra gånger tidigare. Innan sommaren hjälpte Micke mig med lite grejer över telefon. Vi pratade om semester. Ingen av oss ville ha just semester  då vi inte hade ngra planer. Kan låta konstigt men så var det… Min födelsedag skulle jag fira med en kompis som fick andra planer så jag bytte pass med en kollega som hellre ville jobba morgon. Hade jag inte jobbat kväll å om inte Micke bott privat på hotellet just den dagen ja då hade vi inte suttit i en bil tillsammans med 4 barn åkandes genom Tyskland. Vi käkade födelsedag middag efter att jag jobbat klart den där dagen för 14 år sedan därav är det en tradition. Vi pratade om det nu ikväll hur vi träffades när vi käkade middag. Alltså ni träffades sa Tilda å sen efter 2 år kom Mollie och sedan 2 år till så kom vi!
Önskar er alla en härlig kväll!
kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Thessan

    Stort grattis på födelsedagen i efterskott. Låter som om ni hade en riktig sitta på ändandag igår på din födelsedag. Tur att humöret är på topp och att det blev ett bra avslut på dagen. Kran till er alla!❤

    1. karinsather

      Tack finaste du!
      Ja helt galet. När klockan var 00.00 så började tjejerna sjunga då snurrade vi runt som värst strax utanför Paris… Fick be dom vara tysta….!
      KRAM TILLBAKS