4 kids and braids

JAG HAR BADAT I HAVET BLAND VÅGORNA

Go kväll torsdag!
Vaknade av att regnet smattrade mot husvagnstaket imorse. Hoppade upp och drog in alla handdukar och badkläder som hängde i trädet utanför. Vi låg sedan och drog oss jättelänge innan vi gick upp och käkade frukost utanför husvagnen. Micke och tjejerna gick iväg ner till poolen medan jag städade rent husvagnen. Efter det gick vi alla och köpte glass och käkade lunch. Slöade igen. Gick ner till havet för att se om vågorna var lugnare. Jag var helt övertygade om att dom var det men napp det var alldeles för stora vågor. Tjejerna blev inte så besvikna utan ville gärna gå till poolen igen. Mamma den här poolen är alldeles perfekt. Den är liksom bara vanlig och det gillar vi.

Vatten i cyklopet mamma kan du ta ett kort får jag se hur det ser ut….

Maja så överlycklig de andra kan kullerbytta fram och bakåt under vattnen men det har Maja inte kunnat å så lärde hon sig det idag!

När man inte vill sluta bada…

Efter att vi käkat middag så gick vi en sväng ner till havet för att se solnedgången. Det var några som badade och några låg längre ut på vattnet med surbrädor. Så himla häftigt.

Sedan kom frågan. Mamma kan vi bada. Vi diskuterade lite snabbt och bestämde oss för att vi skulle bada imorgon kväll istället. Solen var på väg ner och det skulle ju snart bli mörkt. Sedan så tänkte vi efter en stund båda 2 och så sprang jag och Maja och hämtade badkläder.
Alltså det var en helt magisk stund. Jag gav mig också ut bland vågorna.

Jag ångrar inte att vi sprang tillbaks och hämtade badkläderna vem vet imorgon kanske det blåser full storm hela dagen.
Nu ska vi krypa ner och titta på film. Önskar er alla en underbar kväll och sov sött!
KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Thessan

    Härligt att även du badade i havet. Hur kändes det? Badkrukan kanske försvinner lite under denna semester H ska idag försöka visa oss lite runt bland fornlämningar. Inspirerad från den guidningen klassen fick i våras med buss. Vi ska bara ta oss upp. Ligger så mysigt kvar på våra madrasser på altanen. Ha en fantastisk dag