4 kids and braids

Miss, geggabajt å Le Mont Saint-Michel

Go kväll söndag!
Igår kväll när vi kom hem från vår promenad in till Calais centrum och vi käkat toast skulle vi spela kort. Jag fick då en ide om att vi skulle gå ner till stranden… Alla ville såklart hänga på så det blev en kvällspromenad. Det var helt fantastisk nere vid havet och tjejerna började leka i sanden. En sådan där stund man har med sig länge! På vägen hem gick tjejerna barfota och Maja lyckades då slå i sin tå riktigt illa. Efter lite omplåstring ville hon ändå spela kort så vi avslutade kvällen med det.
Imorse ställde vi klockan vid 8.30 för att åka vidare mot en camping vid le Mont Saint-Michel. Alltså det var ingen rolig bilfärd. Vi försökte stanna hur många gånger som helst men alla avfarter var fulla med bilar och när man då åker med ett väldans långt släp är det näst intill omöjligt att stanna. Efter nästan 4 timmar kom vi lite avsides och där låg ett Mc Donalds. Alltså lycka kan ibland vara något så enkelt som lite pommes frites och en hamburgare. Efter stoppet hade vi bara 15 minuter till den campingen vi kollat upp. Det såg helt ok ut så vi checkade in. Micke hade kollat upp en camping med studsmatta för Teas skull.
Efter att ha ställt upp husvagn och plockat ut möblerna gick vi och utforskade lekområdet. Det fanns både hoppborg, studsmatta, gungor och en pool med rutschkana. Maja ville först inte bada men efter ytterligare omplåstring vågade hon sig i.


När vi badat klart tog vi bilen mot delmålets andra mål att se just Le Mont Saint-Michel.
Vi parkerade bilen och började promenera.
Det var längre än vi trodde. Det var dock värt det vilken häftig upplevelse!!! Väl värt ett besök. Hade vi inte varit så trötta hade vi nog satt och ner och käkat middag fanns hur många härliga restauranger och små härliga glasställe/fik. Vi gick omkring i de gamla trapporna och njöt av utsikten.




På vägen tillbaks till bilen passade det perfekt med en gratis buss som tog oss nätan hela vägen tillbaks.
Nu har vi precis käkat middag och tjejerna skulle springa iväg till lekplatsen. Tea kom dock gråtande tillbaks de hade låst studsmattan och blåst ner hoppborgen… Å inte kan man surfa heller alla geggabajt är ju snart slut. Tilda är så stolt över att hon leder geggabajt nyttjandet….. Hon har inte riktigt fattat det där… Ett annat litet misslyckande är att vi skulle haft en parabol med oss. Vi har jättedåligt nätverk och det hade varit lite mysigt att kunna se lite på tv. Men vi överlever nog ändå vi spelar massa kort istället. Nu ska vi köra igång och Tida mig.
Imorgon åker vi vidare mot La Rochelle. Om vi hittar en bra camping kanske vi stannar där några nätter!
Önskar er alla en underbar kväll!
KRAM från Le Mont Saint-Michel

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.