4 kids and braids

Kris mamma jag får typ panik och vi har turistat Amsterdam

Go kväll fredag!
Alltså ni skulle hört Mollie igår kväll. Hon fick ingen teckning på sin mobil. Hon låg uppe i sin säng och ropade vem är det som kan se på youtube. Vem är det som kan se på film… Hon trodde att det var för att hon låg högst upp som hon inte hade någon täckning. Mamma du förstår inte jag får typ panik….
Det fortsatte på morgonen likadant. Det tog ett tag att reda ut vad som var fel…. Hon hade surfat upp sin surf… Det visade sig att vi alla surfat lite för mycket…. Så detta för bli ett kort inlägg.
Vi somnade alla ganska så snabbt igår. Det tar på krafterna att åka bil. Efter lite Super Mario spel så släckte vi ner. Sovmorgon imorse till 8.30 sen frukost ute innan vi gick en promenad till närmaste tunnelbanestationen.

Inte direkt billigt då man inte kunde välja barn på betalautomaten… 26 stationer in till Amsterdam gick dock väldigt fort. Först blev det till att leta upp Primark då vi lovat tjejerna det. Alltså det finns så mycket roliga hårgrejer att köpa och billigt är det. Köpte även några t-shirts till tjejerna och nya strumpor då vi inte hade med tillräckligt många. Ja jag vet att man kan tvätta men det tar vi i Frankrike.

Hängde en sväng med mitt stora hjärta medan Micke hängde med de andra 3.
Sedan blev det lunch på Mc Donalds. Nytt land innebär ett besök där!

Mätta gick vi en promenad runt och tittade på alla vackra byggnader. Otroligt vacker stad. Sedan blev den en timmas kanaltur.

Tror detta är Hollands äldsta bro och det sägs att om man kysser någon på bron så kommer man vara tillsammans resten av livet!


Så otroligt mycket vackert att se från båten. Kunde bara inte låta bli att fota det här husen. Ser nu hur sneda husen är.

Efter kanalturen gick vi runt en stund till. Provsmakade ost bland annat innan vi tog tunnelbanan hem igen.


Nu har vi käkat middag och gått igenom det vi shoppat. Tjejerna sitter fotboll och jag fastnade visst här en stund. Nu ska vi försöka få alla att komma ner i varv kanske spela ett spel innan vi börjar plocka ihop. Imorgon reser vi vidare igen. Inget bestämt stopp men det lutar åt Calais i Frankrike.
Just ja vi ska måla naglarna också vi har inhandlat blått och gult nagellack imorgon smäller det ju!!!
Kram å sov sött!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.