4 kids and braids

Köra bil på sandstranden å het potatis

Go kväll onsdag!
Igår kväll hängde vi en ganska så lång stund i lekparken. Vi körde match efter match innan vi gick tillbaks till husvagnen och hängde en stund i förtältet. Sällskapsspelen fick komma fram och vi körde både Jakten på den försvunna Diamanten eller nej Tilda hittade först Diamanten vid första slaget och sedan gjorde Maja samma sak så vi spelade Het potatis istället. Har ni spelat det någon gång? Det är superkul man får ett kort som det står säg något i metall. Sedan har man en låtsas potatis i handen när man sagt sitt ord skickar man potatisen vidare när tiden gått ut man har en timer så får den som har potatisen i handen gå ett steg. Den som kommer längst på spelet blir en grillad potatis.. Låter kanske inte så roligt men det är det verkligen. Efter det gick vi och lade oss och igår kväll somnade alla mycket lättare.
Det blev sovmorgon! Efter frukost åkte vi på en liten utflykt till Römö. En liten ö strax utanför Jyllands västkust stog det all läsa när jag googlade. Man kunde köra bilen ända ut på sandbanken nästan ända ner till havet så himla häftigt.
Det småregnade dock lite när vi var där så vi stannade inte så länge. Det är nästintill omöjligt att fota dom det ska typ dansas hela tiden. Men jag lyckades knäppa några bilder. 
Sedan lade batteriet i kameran av så det blev inte så mycket fler bilder än det här. Men om ni befinner er i närheten så rekommenderas verkligen ett besök. Så otroligt vackert, underbar sandstrand och ganska så långgrunt.
Efter strandbesöket gick vi runt i en litet samhälle precis bredvid stranden. Vi gick runt och kikade lite medan regnet höll upp. Vi gick och kikade i affärer och köpte helt underbart god glass.
På vägen hem åkte vi en sväng förbi Ribe Danmarks äldsta stad. Vi stannade dock bara i bilen då det började regna igen.
Lunch i förtältet och sedan ville tjejerna låna trampbilor. Medan de åkte omkring fixade jag middag som vi precis ätit. Nu ska vi gå och hälsa på några getter som finns på campingen sedan blir det lekparkshäng igen.
imorgon bitti åker vi vidare mot delmål nr 3.
Önskar er alla en underbar kväll för nu måste jag gå tjejerna orkar inte vänta på mig längre!
KRAM från mej

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.