4 kids and braids

Fix, gofika och en konståkningsdocka

Go kväll onsdag!
Alltså sovmorgon idag också så himla skönt! Frukost och snöskottning blev det sedan och efter det en sväng till stan för inköp av semlor och sockerbullar. Hann med lite fix i garaget. Ska göra ett badrum där ute och ett litet rum. Jag fick såga till plyfaskivor medan Micke skruvade upp dom. Så himla kul när vi kan jobba tillsammans. Annars har vi inte gjort så mycket idag mer än bara varit hemma. Känns som att man behöver sådana dagar emellanåt.
Bjuder på några bilder från häromdagen när Tea ville som Maja ha likadan frisyr som sin Miss mini Me docka. Det fick bli 2 inbakade flätor som jag drog upp i fram och fäste med en stor rosett.Tea valde skridskokläder till sin Miss Mini Me. Dockan har redan hunnit vara med i ishallen ett par gånger.
Ni hittar outfiten här.
Nu sitter tjejerna med sina datorer och spelar vi vuxna ska se en film. Har ni sett Snömannen?
Önskar er alla en underbar kväll!
Kram från mej!
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.