4 kids and braids

4 års kalas med 6 klänningar….

Go kväll söndag!
Helgen bara typ försvann… Igår började morgonen med konståkning. När vi satte oss i bilen strax före 8 frågade jag Tea om konståkningsväskan låg i bilen. Hon svarade jag det tror jag nog (den brukar alltid ligga i min bil). Vi åkte mot ishallen och när vi skulle kliva ur bilen och ta ur väskan så var den ju såklart inte där…. Lyckligtvis hade jag lämnat kvar Tilda och Majas skridskor i bilen så Tea gick med på att ta ett par av dom. Gick in knöt på skridskorna och hon gick på isen. Hon kunde dock inte åka alls… Jag drog en djup suck sa till henne du får försöka men mamma det går inte åka det är jätte halt…. Ok andades en gång till gick in och tog av skridskorna och så åkte vi hem och hämtade rätt skridskoväska… Hon missade bara halva träningen. Tur man bor nära…. Sedan hade Tilda tennisträning. Senare på eftermiddagen hämtade vi upp en kompis till trillingarna och drog till gympasalen för fotbollscup för Mollie. Hann hem till 3:e låten på melodifestivalen.
Dagen idag har gett lite tid för lite frisyrfix och sedan kalas för tjejernas ena kusin. Elsa pyssel, en stor Elsa och Anna ballong och en likadan klänning som tjejerna hade på sig var paketen vi inhandlade.


Klänningen hittar ni hos Babyshop.se
Att lyckas ta kort på mina tjejer är en utmaning lägg till 2 små kusiner 2 och 4 år och det blir liksom mission impossible…. Först ville hon inte ha den nya klänningen på sig men efter en stund ville hon ha den över de andra 5 klänningarna hon redan hade på sig…

Har ni sett vilken ljuvlig tårta min systers svägerska hade bakat till kalaset?

Nu ska jag ta kväll framför tvn. Älskar att det är massa nya serier som börjar. Igår såg vi första delen av nya Serien Gråzon, ikväll blir det Gränsland. Har ni sett?
Önskar er alla en underbar kväll!
Kram från mej!
 
 
 
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Josephine Jaldeheim

    Hej! Vilken underbar tårta! Jag planerar att göra en likadan till dotterns unicornparty. Finns det en möjlighet att man kan komma i kontakt med tjejen som bakat tårtan? Kanske har hon en Instagram eller en hemsida? Hade gärna velat ställa henne några frågor om tårtan. 🙂
    Med vänlig hälsning,
    Josephine