4 kids and braids

När blir man för stor för att leka med dockor?

Go kväll tisdag!

Hoppas allt är bra med er?
Själv är det allt lite trött. Huvudvärk förra veckan så allt med sociala medier fick ta en paus. Är ju bland det roligaste jag vet att fixa och fota inte bara hår utan inredning men när man jobbar näst intill heltid och har 4 aktiva barn går det liksom inte att trolla fram någon tid….
Kvällens inlägg blir ett inlägg i samarbete med Missminime.
Trillingarna hittade dessa dockor på internet för något år sedan via någon blogg. Jag tänkte och tyckte att de började bli förstora för att leka med dockor men kände ganska så snabbt att jag faktiskt ångrade mig. Jag själv lekte med barbiedockor fram tills jag gick i 6:an. Tyckte det var hur kul som helst att fixa frisyrer och kombinera kläder jag tom sydde lite kläder tillsammans med min mamma. Så när dessa dockor anlände med posten var det 3 överlyckliga tjejer som slet upp paketet.
Dockorna heter från vänster Miss Emilia, Miss Isabella och Miss Lisa.

Sedan får jag väl tillägga att håret på dockorna går att frisera och det passar ju en flättokig mamma alldeles utmärkt. I paketet låg även 3 buffar, t-shirts och gympaväskor.

Tanken med dockorna är att de ska vara ganska så lika en själv och jag tycker nog det finns en viss likhet mellan dockorna och tjejerna.

Tjejerna valde även ut en outfit till respektive docka. Maja valde balett, Tea konståkning och Tilda dans. Ska fota lite nu ikväll och så kommer det ett inlägg här på bloggen under slutet av veckan. Vill ni veta mer och dessa underbara dockor kika in på länken här: www.missminime.se
Nu ska jag få till lite soffhäng innan läggdags!
Önskar er alla en underbar kväll och sov sött när det blir dags!
KRAM från mej!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Britt Eklund

    Skönt att du är tillbaka. Låt dem leka med dockor så länge de vill. En av mina döttrar lekte till och med 6an. Så det är lugnt att leka så länge man kan.

  2. Marie Englund

    Så roligt att allt är väl med dig ! Huvudvärk kan vara så förlamande jobbigt ! Hoppas du snart blir pigg o kry ! Härligt för tjejerna med en mor som ej stressar på dom ! Barndomen är så kort ändå ….. Nu för tiden ska barnen bli små vuxna så tidigt ! Kram !