4 kids and braids

Trillingarna härmar fågelläte…..

Go kväll!
Blev ett sent inlägg ikväll också. Jobb, hämtat hem trillingarna+kompis eller hämtade inte hem direkt vi åkte en sväng till ishallen och förbi affären för fredagsmysinköp sedan kom vi hem. Käkade middag och hamnade sedan framför tvn. Såg stora tårtslaget tillsammans hela familjen innan Talang. Alltså vilka udda talanger man fick se idag. Vet inte hur många fåglar tjejerna skulle försöka härma efteråt…
Nu har vi gått och lagt oss allihop. 3 av 6 sover jag Tilda och Mollie är vakna. Ska dock försöka släcka ner och sova vi också. Tidig morgon imorgon igen då Tea har konståkningsträning egentligen är väl inte kl.8 så tidigt men en lördagmorgon är det det tycker jag….
Bjuder på några bilder på en uppsättning på Maja. Jag längtar faktiskt mer och mer efter våren, sol och värme. Kan ha att göra med att jag är trött och behöver energi…. Uppsättningen fick sig en liten touch med små körsbärsblommor som dekoration. Gjorde en utbakad nackfläta. Sedan är det samma frisyr i fram som i föregående uppsättning. En utbkad fläta till 2 vanliga flätor och 2 inbakade på var sin sida. Alla flätor är sedan ihopsnurrade till en bulle.

Önskar er alla en god natts sömn!
KRAM från mej!!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.